Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Αποζημίωση 25.000 ευρώ στον Σημίτη για τις βόμβες!

Αποζημίωση 25.000 ευρώ στον Σημίτη για τις βόμβες!

Ο πρώην πρωθυπουργός διεκδίκησε και τελικά έλαβε το ποσό των 25 χιλιάδων ευρώ ως αποζημίωση για τις εμπρηστικές επίθεσεις στο γραφείο του.

Σε μία εποχή που κόβονται μισθοί και συντάξεις, ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Σημίτης σύμφωνα με την εφημερίδα REAL NEWS, έλαβε την περασμένη εβδομάδα από το υπ. Οικονομικών αποζημίωση ύψους 25.000 ευρώ ως θύμα τρομοκρατικής ενέργειας! Μάλιστα, ο κ. Σημίτης επέμεινε στην αξίωσή του για χρηματική αποζημίωση… Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη επίθεση σημειώθηκε στις 28 Ιανουαρίου το 2010 και η δεύτερη στις 3 Απριλίου του 2012.

Φωτό από την εμπρηστική επίθεση στο γραφείο του πρών πρωθυπουργού επί της Ακαδημίας

Ειδικότερα, ο κ. Σημίτης απευθύνθηκε με επίσημο αίτημα προς το υπ. Οικονομικών προκειμένου να εισπράξει τη νόμιμη αποζημίωσ’η για τις υλικές ζημιές που υπέστη το γραφείο του. Δεν τίθεται καμία αμφιβολία για τον αν η πράξη του πρώην πρωθυπουργού είναι νόμιμη. Βεβαίως και είναι!

Είναι όμως ηθικο, όταν η χώρα πλήττεται από βαριά κρίση, τα ταμεία είναι άδεια, εκατομμύρια νοικοκυριά στενάζουν με φόρους και χαράτσια και το μέλλον της χώρας κρέμεται από μία κλωστή, ένας πολιτικός με υψηλές αποδοχές, καταθέσεις και ακίνητη περιουσία να έχει τέτοιες αξιώσεις; Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με την εφημερίδα REAL NEWS το 2009 οι αποδοχές του έφταναν τις 224.000 ευρώ εκ των οποίων οι 98.000 από τη βουλευτική αποζημίωση ενώ οι τραπεζικοί λογαριασμοί της συζύγου κ. Δάφνης Σημίτη άγγιζαν τις 369.829 ευρώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκρηξη στο γραφείο του Κ.Σημίτη – Ανάληψη ευθύνης

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε