Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Αρρώστησε ο Στουρνάρας – “Ξεκούραση” του είπαν οι γιατροί – “Πρώτα η δόση, μετά η ξεκούραση” τους απάντησε!

Αρρώστησε ο Στουρνάρας – “Ξεκούραση” του είπαν οι γιατροί – “Πρώτα η δόση, μετά η ξεκούραση” τους απάντησε!

– Ο υπουργός Οικονομικών μπήκε σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε βαριά ίωση και υπερκόπωση
– Δυο μέρες είχε έντονα συμπτώματα – Πότε τηλεφώνησε σε φίλο του γιατρό
– Πήρε εξιτήριο με δική του ευθύνη
– Οι γιατροί του συνέστησαν να μείνει σπίτι του αλλά εκείνος πήγε στο Μαξίμου!

Λαχτάρησε τους… πάντες ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, που νωρίς το πρωί της Πέμπτης πήγε στο νοσοκομείο, αφού εδώ και δυο μέρες είχε έντονα συμπτώματα ίωσης και υπερκόπωσης και κυρίως έντονο βήχα. Το βράδυ της Τετάρτης, τηλεφώνησε σε φίλο του γιατρό και πήρε… εντολή να πάει να τον δει με το πρώτο φως της μέρας. Όπως κι έγινε. 
Εκεί, ο Γιάννης Στουρνάρας άκουσε τον φίλο του να τον… διατάσσει να ξεκουραστεί. Η απάντηση ήταν “ξεκούραση μετά τις 16 Νοεμβρίου!” κι έφυγε για Μαξίμου… (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΣΤΟ www.iatropedia.com)

Εξαιτίας της αδιαθεσίας του υπουργού Οικονομικών αναβλήθηκε η συζήτηση ερώτησης για τα προνόμια των στελεχών των Τραπεζών.

‘Οπως ενημέρωσε ο προεδρεύων της Βουλής Αθανάσιος Νάκος, τον βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Νίκο Τσούκαλη που παραπονέθηκε διότι οδηγήθηκε στην αναβολή η προγραμματισμένη για σήμερα συζήτηση επίκαιρης ερώτησής του σχετικής με την επέμβαση των Επιτρόπων του Δημοσίου στα προνόμια των golden boys των Τραπεζών, «δεν είναι διπλωματική η ασθένεια του υπουργού Οικονομικών. Ο κ. Στουρνάρας ασθενεί και δεν μπόρεσε να έρθει στη Βουλή να απαντήσει στην ερώτησή σας. Γνωρίζουμε άλλωστε το βαρύ πρόγραμμά του αυτήν την περίοδο».

Όπως έσπευσε να διευκρινίσει ο Β’ Αντιπρόεδρος της Βουλής Αθανάσιος Νάκος, την ερώτηση δεν θα μπορούσε να απαντήσει ούτε ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης διότι δεν πρόλαβε να ενημερωθεί για τα στοιχεία που σχετίζονται με το όλο θέμα.

Η επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή απευθυνόταν στον υπουργό Οικονομικών με το ερώτημα αν οι εκπρόσωποι του Ελληνικού Δημοσίου στα Διοικητικά Συμβούλια των Τραπεζών έχουν ελέγξει τις πολιτικές παροχών (προνομίων) προς τα μέλη των Διοικήσεων και τα Διευθυντικά Στελέχη των Τραπεζών. Ο βουλευτής έχει επισημάνει ότι σύμφωνα με το Ν. 3723/2008, ο εκπρόσωπος του Ελληνικού Δημοσίου έχει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της πολιτικής παροχής στα στελέχη των Τραπεζών.

Διαβάστε επίσης :

Έκλεισαν τα εργασιακά – Τι είπε ο υπουργός

Η τρόικα θέλει “υπογραφή” και από τα τρία κόμματα στα μέτρα

Μειώνονται τα τεκμήρια – Φωτιά ο φόρος στα επιδόματα

Οι Financial Times αποκαλύπτουν το νέο σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας

Πως το στρες μπορεί να τσακίσει τον οργανισμό μας

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε