Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Άρχισαν τα όργανα στον ΣΥΡΙΖΑ από τα πρωτοφανή μέτρα 8 δισ. ευρώ

Άρχισαν τα όργανα στον ΣΥΡΙΖΑ από τα πρωτοφανή μέτρα 8 δισ. ευρώ

Αφού οι ελληνικές προτάσεις είδαν το φως της δημοσιότητας, άρχισαν και τα όργανα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ήδη δύο βουλευτές εξέφρασαν τις επιφυλάξεις τους και την πλήρη αντίθεσή τους με τα σκληρά μέτρα που προβλέπονται σε αυτή την πρόταση.

Πρωτός από όλους ο βουλευτής, κ. Μιχελογιαννάκης ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να ψηφίσει τέτοια συμφωνία. Ο κ. Μιχελογιαννάκης μιλώντας στο Channel 9 δήλωσε πως η συμφωνία με βάση τις νέες ελληνικές προτάσεις αποτελούν ταφόπλακα για την Ελλάδα και προέβλεψε πως δεν πρόκειται να περάσει από τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τη συμφωνία “μνημόνιο χειρότερο από τα πρώτα”.

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Μητρόπουλος μιλώντας στο Star εκτίμησε πως αυτό το πακέτο μέτρων δεν μπορεί να έρθει στην ελληνική Βουλή, εννοώντας πως δεν θα μπορέσει να περάσει από τους βουλευτές της συγκυβέρνησης.

Παράλληλα, ο κ. Μητρόπουλος εξέφρασε την προσωπική του άποψη πως αυτά τα μέτρα δεν μπορούν να ψηφιστούν χαρακτηρίζοντάς τα ακραία και αντικοινωνικά.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε