Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Αρχίζουν τα όργανα στο ΠΑΣΟΚ!

Αρχίζουν τα όργανα στο ΠΑΣΟΚ!

Την Τετάρτη σύμφωνα με πηγές της Ιπποκράτους ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα ανακοινώσει τα ονόματα των στελεχών που θα μετέχουν στην Πολιτική Γραμματεία και την Οργανωτική Γραμματεία, δύο κεντρικά όργανα που να αναλάβουν την πορεία του ΠΑΣΟΚ προς το Συντακτικό Συνέδριο του Νοεμβρίου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εδω και δύο μέρες βρίσκεται σε διαρκή επαφή με στελέχη του κόμματος στα οποία προτείνει ή βολιδοσκοπεί τη συμμετοχή τους στα δύο όργανα και το ενδιαφέρον εστιάζεται στο αν θα πουν «ναι» ο Ανδρέας Λοβέρδος και η Άννα Διαμαντοπούλου για την Πολιτική Γραμματεία.

Ο πρωην υπουργός Υγείας φέρεται αποφασιμένος να μην ενδώσει στο έντονο φλερτ από την πλευρά του κ. Βενιζέλου, ενώ η πρωην υπουργός Παιδείας είναι πιο διαλακτική εφόσον ικανοποιηθούν κάποιοι όροι της.

Το βέβαιο είναι ότι στην 14μελή Π.Γ. θα μετέχουν στελέχη όπως οι: Κώστας Σκανδαλίδης, Μίμης Ανδρουλάκης, Φώφη Γεννηματά, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ενώ ακούγονται επίσης και τα ονόματα των: Νίκου Ανδρουλάκη, Πάρι Κουκουλόπουλου, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, Νάσου Αλευρά, Νάντιας Γιαννακοπούλου, Γιάννη Μανιάτη, Φίλιππου Σαχινίδη, Γιώργου Παναγιωτακόπουλος κ.α.

Είναι άγνωστο τι θα κάνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με στελέχη όπως ο Γιάννης Ραγκούσης, ο Χρήστος Παπουτσής, ο Δημήτρης Ρέππας, ο Πέτρος Ευθυμίου κ.α., ενώ δεν αποκλείονται εκπλήξεις με ονόματα στελεχών από τον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς

Όσον αφορά την Οργανωτική Γραμματεία ακούγονται τα ονόματα των: Τόνια Αντωνίου, Βαγγέλη Αργύρη, Νίκου Σαλαγιάννη, Στέλιου Αγγελούδη, Γρηγόρη Φελώνη, Κώστα Ασκούνη, Λευτέρη Κατσικαρέλη κ.ά.

Να σημειωθεί ότι μέσα στις επόμενες μέρες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα ανακοινώσει και την Γραμματεία Επικοινωνίας, τους Τομείς του κόμματος ανά Υπουργείο και τους 13 κομματικούς «περιφερειάρχες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βενιζέλος σε κορυφαίους: Τέρμα οι πόζες και οι παραγοντισμοί

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε