Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ασυνέπεια χωρίς όριο – Μια ώρα στήσιμο στους βουλευτές από τον πρωθυπουργό

154 βουλευτές περιμένουν εδώ και μια ώρα τον πρωθυπουργό, ο οποίος συνηθίζει να “στήνει” σε κάθε προγραμματισμένο γεγονός.

Ίσως θα πρέπει να καταλάβει κάποια στιγμή οτι η λεγόμενη “ώρα ΠΑΣΟΚ” πρέπει να περάσει στο παρελθόν.
Η πρακτική αυτή πρέπει να εγκαταλειφθεί από τον κ.Παπανδρέου και τους συνεργάτες του γιατί είναι το λιγότερο προσβλητική.
Χθες, ανατράπηκε ένα ολόκληρο πρόγραμμα χωρίς να υπολογίσει κανείς τον κόσμο που που περίμενε – ειδικά τέτοιες στιγμές – με αγωνία να μάθει τις προθέσεις της κυβέρνησης.

‘Οταν λοιπόν θα περάσει το κατώφλι της αίθουσας της Γερουσίας ο κ. Παπανδρέου θα προσπαθήσει να πείσει τους βουλευτές για τις κυβερνητικές παλινωδίες με τα καθημερινά χαράτσια θα προσπαθήσει ο πρωθυπουργός στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Ο κ. Παπανδρέου αναμένεται να ζητήσει τη στήριξη των βουλευτών προκειμένου να μην μείνει στη μέση η προσπάθεια για τη σταθεροποίηση της οικονομίας.

Πληροφορίες ανέφεραν οτι υπήρχε η σκέψη ακόμα και να συγκληθεί η Κ.Ο. και μέσα στο Σαββατοκύριακο αλλά δεν “έβγαινα” οι χρόνοι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καμία σαφής εγγύηση για μισθούς και συντάξεις Οκτωβρίου

Τυφλό χαράτσι πάνω από 2.500 ευρώ – Το “μάρμαρο” πληρώνουν οι ενοικιαστές

Αντιδρούν οι ιδιοκτήτες ακινήτων στο νέο χαράτσι

Οι αντιδράσεις των κομμάτων στις ανακοινώσεις Βενιζέλου

Εικόνα απελπισίας έδωσε η κυβέρνηση από την ΔΕΘ

Ντου Βενιζέλου στα ακίνητα – Θα πληρώνουμε για δύο χρόνια ειδικό τέλος μέσω ΔΕΗ – ”Κολασμένοι” οι επόμενοι μήνες – Σε ποιούς κόβει έναν μισθό

Καταιγιστικές εξελίξεις – Οι Γερμανοί δεν διαψεύδουν το σενάριο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε