Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

#bar_maximou: “Θα πλήρωνα τον ΕΝΦΙΑ αν έβγαζα δισκάκι” λέει ο… πιανίστας Ζουράρις!

Πηγή φωτογραφίας: Γ.Τ. Πρωθυπουργού | Andrea Bonetti
Πηγή φωτογραφίας: Γ.Τ. Πρωθυπουργού | Andrea Bonetti

Δεν τραγούδησε μόνο η Έλενα Κουντουρά μαζί με τον… μαέστρο, Κώστα Ζουράρι, στο “πάρτυ” που έγινε το βράδυ της Πέμπτης στο Μέγαρο Μαξίμου. Το… επιχειρηματικό δαιμόνιο του βουλευτή των ΑΝΕΛ.

Πολύς λόγος έχει ήδη γίνει για το περιβόητο “πάρτυ” που διοργανώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Μέγαρο Μαξίμου, με τα… παραλειπόμενα να είναι πολλά.

Από τον Παύλο Πολάκη που χαρακτηρίστηκε… φίρμα από τους δημοσιογράφους, την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που κατέβηκε από το ταξί και έψαχνε το Μέγαρο Μαξίμου (!), αλλά και τον… μηχανόβιο Μάκη Μπαλαούρα που φρέναρε τελευταία στιγμή έξω από το Μαξίμου!

Ωστόσο υπάρχει… περισσότερο παρασκήνιο που μεταφέρει η στήλη του ΒΗΜΑτοδότη. Αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα:

Πηγή φωτογραφίας: Γ.Τ. Πρωθυπουργού | Andrea Bonetti

“Σαν να είχαν προσλάβει πιανίστα στο Μέγαρο Μαξίμου και μάλιστα τζάμπα. Ο κ. Ζουράρις ήρθε προετοιμασμένος, φορώντας – από τις σπάνιες φορές – κοστούμι και υφασματένιο παντελόνι: «Τους έκανα ένα κανονικό μουσικό πρόγραμμα σαν αυτό που έκαναν τα παλιά γαλλικά καμπαρέ, διαρκείας μιάμισης ώρας. Αν έβγαζα δισκάκι και τους έλεγα “δώστε κάτι για τον καλλιτέχνη”, θα τα οικονομούσα. Μ’ αυτά θα πλήρωνα τον ΕΝΦΙΑ» έλεγε χαριεντιζόμενος ο πιανίστας-βουλευτής.

Αλλά ο κ. Τσίπρας ήθελε να δεξιωθεί τους βουλευτές τους χωρίς να ξοδευτεί. Πλαστικά πιάτα και πλαστικά ποτήρια, λίγα καναπεδάκια, λίγες μπόμπες, λευκό κρασί Domain Economou, αναψυκτικά και εμφιαλωμένο νερό.

Και βεβαίως, όπως είπαμε παραπάνω, με τζάμπα πιανίστα. Ετσι άρχισαν τις παραγγελιές. Πρώτη η Ελενα Κουντουρά, η οποία ήθελε να φύγει αλλά δεν την άφηνε ο κ. Ζουράρις και για να την κάνει να μείνει σ’ αυτή την ωραία ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ατμόσφαιρα στη βεράντα (απέναντι από το γραφείο του Πρ. Παυλόπουλου) της έπαιξε το τραγούδι «Ασε με να φύγω». Το τραγούδησε και έφυγε.

Το «πρόγραμμα» συνεχίστηκε με παραγγελιές αντάρτικων τραγουδιών, από το Γιούπι γιάγια, στ’ άρματα στ’ άρματα ως το πένθιμο εμβατήριο της Σοβιετικής Ενωσης. Τραγούδησαν οι Μαρία Κόλια, Γιάννης Μουζάλας, Μανώλης Φάμελλος και άλλοι τινές «καλοφωνάρηδες», όπως τους είπαν. Αλλά ας μην ασχοληθώ άλλο με αυτή την κιτς εκδήλωση στο πρωθυπουργικό γραφείο. Με τι άλλωστε να ασχοληθώ; Με τις διαρροές από τα γνωστά παπαγαλάκια ότι συζητήθηκαν δήθεν θέματα των εκλογικών περιφερειών των βουλευτών και για το χρέος, αν είναι βιώσιμο ή όχι; Ή με τα δώρα (πουκάμισα από το «Αttica», μανικετόκουμπα, σοκολατάκια, παξιμάδια και μαντιλάκια) που έφεραν ορισμένες βουλευτίνες; Ή, τέλος, με τον Νίκο Παππά που «έπαιζε» τον οικοδεσπότη; «Καλώς τους, καλώς ορίσατε, περάστε στη βεράντα» τους έλεγε στον πρώτο όροφο του Μαξίμου“.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε