Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Δ. Παπαδημούλης: Αδιανόητο για τον ΣΥΝ να στηρίξει τον. Α. Αλαβάνο

Δ. Παπαδημούλης: Αδιανόητο για τον ΣΥΝ να στηρίξει τον. Α. Αλαβάνο

“Η διάσπαση του ΣΥΝ, μια εικόνα “Βαβυλωνίας” στο ΣΥΡΙΖΑ και τα καμώματα του πρώην Προέδρου του κόμματος δημιουργούν μια απωθητική εικόνα στον κόσμο”,τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ο κ. Παπαδημούλης σημείωσε, ωστόσο, ότι “δεν περισσεύει κανείς, αλλά και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με τους πόνους και τις αγωνίες του κόσμου”.

Απαντώντας σε ερώτηση αν είναι πιθανή η υποψηφιότητα του Αλέκου Αλαβάνου για την περιφέρεια Αττικής, ανεξάρτητα από τις αποφάσεις που θα λάβει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Δ. Παπαδημούλης δήλωσε ότι είναι “εντελώς αδιανόητο και πολιτικά αδύνατο για το κόμμα μου, το ΣΥΝ, να στηρίξει έμπρακτα και να συμπράξει με επιλογές ακραίου παραγοντισμού και ατομικισμού, που δεν ταιριάζουν στη δική μας αριστερά”.

Ο Δ. Παπαδημούλης υπογράμμισε ότι απαιτείται επιμονή σε μια αντινεοφιλελεύθερη ευρύτερη συσπείρωση, στην αναζήτηση συνθετικών λύσεων και απόλυτη αντίθεση απέναντι σε φαινόμενα ακραίου ατομικισμού και παραγοντισμού.

Στην ερώτηση αν βολιδοσκοπήθηκε να θέσει υποψηφιότητα στην περιφέρεια Αττικής, ο Δ. Παπαδημούλης είπε ότι δεν έχει ζητήσει να είναι υποψήφιος για την περιφέρεια Αττικής, ούτε του έχει προταθεί από την ηγεσία του ΣΥΝ να είναι υποψήφιος.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε