Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Δείτε Live: Την συζήτηση στη Βουλή για την πώληση βλημάτων στην Σαουδική Αραβία

Πάνος Καμμένος
Φωτογραφία Eurokinissi

– Έξι ώρες κόντρες στη Βουλή! Ολοκληρώθηκε η συζήτηση για την πώληση όπλων στην Σαουδική Αραβία
– Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Έχεις ξεπεράσει τα όρια του γραφικού! – Ο πρωθυπουργός κατέθεσε πρόταση για προ ημερησίας για την φοροδιαφυγή
– Μητσοτάκης κατά Τσίπρα: Δεν ξέρω αν είσαι εδώ με δική σου θέληση ή αν σε εκβίασε ο Καμμένος – Είστε όμηρος ο ένας του άλλου!
– Έβαλε… “φωτιά” ο Πάνος Καμμένος: Ξέρω τον Παπαδόπουλο από τον Μητσοτάκη! Ο δικηγόρος του είναι βουλευτής της ΝΔ – Να σηκώσει το χέρι του! Ενέπλεξε και τη Φώφη Γεννηματά
– Αρκετές στιγμές έντασης με εκπροσώπους της αντιπολίτευσης είχε και ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης
ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ live blog του newsit.gr

Σε γενικευμένη σύρραξη με τη Νέα Δημοκρατία εξελίχθηκε η σημερινή συζήτηση στη Βουλή για την πώληση πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης και ο Αλέξης Τσίπρας… ομοίως! Σφοδρή κριτική στη ΝΔ, ωστόσο έχει ανοιχτό και εσωκομματικό μέτωπο.

Ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε να είναι παρών στη συζήτηση της επερώτησης στον Πάνο Καμμένο για τα βλήματα στη Σαουδική Αραβία. Αυτό κατά πολλούς είναι ένδειξη στήριξης στον υπουργό Άμυνας. Ο οποίος στην ομιλία του εξαπέλυσε… ρουκέτες!

Διαβάστε λεπτό προς λεπτό όλα όσα συνέβησαν από το live blogging του newsit.gr

Εσωκομματικές αντιδράσεις

Νίκος Φίλης, Πάνος Σκουρλέτης, Γιώργος Κυρίτσης, Νίκος Ξυδάκης δημοσίως έχουν ταχθεί κατά της συμφωνίας με τη Σαουδική Αραβία. Κατά πολλούς κρίσιμη είναι η τοποθέτηση του Δημήτρη Βίτσα ο οποίος κατά πολλούς έχει την ίδια άποψη.

Μια τυχόν ακύρωση της συμφωνίας θα κοστίσει 66 εκατομμύρια ευρώ, όσα δηλαδή και τα χρήματα που θα έπαιρνε η χώρα από την πώληση.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να αναφερθεί σε σκάνδαλα της περιόδου διακυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Παραμένει άγνωστο εάν θα αναφερθεί στο ρόλο Παπαδόπουλου που εμφανίζεται ως μεσάζων.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις