Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Δεν έχει νόημα το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών λέει η ΝΔ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

«Ναυάγησε» όπως όλα δείχνουν η σύγκληση του Συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών και η πολιτική συναίνεση αποτελεί παρελθόν, καθώς Αλέκα Παπαρήγα και Αλέξης Τσίπρας αρνήθηκαν να παραστούν και η ΝΔ θεωρεί ότι πλέον δεν έχει νόημα.

Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες τους και θα κριθεί από τον ελληνικό λαό, τόνιζαν κυβερνητικοί κυκλοι.

 

Το πρωί της Δευτέρας, ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, επικοινώνησε με τον διευθυντή του γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Μπίτσιο και του εξήγησε ότι ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε τη σύγκληση του Συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών, πριν ανακοινωθεί το πακέτο των μέτρων για τη στήριξη της ελληνικής οικονομίας, αλλά ο πρωθυπουργός αρνήθηκε.

Και από τη στιγμή που η γ.γ. του ΚΚΕ και ο πρόεδρος της Κ.Ο. του Συνασπισμού δε θα παραστούν «η σύγκληση του Συμβουλίου των αρχηγών δεν έχει νόημα», κατέληξε ο κ. Αρβανιτόπουλος.

Νωρίτερα, η Αλέκα Παπαρήγα είχε δηλώσει ότι δε θα προσέλθει. Είπε μάλιστα οτι αν το συμβούλιο συγκαλείτο πριν την ανακοίνωση των μέτρων τότε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.
“Αρνούμαστε να γίνουμε το κάδρο στην κορνίζα του κ. Παπανδρέου για να ικανοποιήσει τους εταίρους του”, είπε η κα Παπαρήγα.

Την ίδια στάση κράτησε και ο ΣΥΡΙΖΑ.
 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε