Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

“Δεν γίνεται να συζητάμε με τα ΜΑΤ απέξω”

Κόντρα στην Βουλή μεταξύ των κομμάτων της αριστεράς και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών για να επεισόδια στο Σύνταγμα.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης παίρνοντας τον λόγο είπε: “Να μαζέψετε τα ΜΑΤ απέξω, δεν γίνεται να συζητάμε με τα ΜΑΤ απέξω.”

“Κανείς δεν είναι ευτυχής για τα επεισόδια”, είπε ο Χρήστος Πρωτόπαππας και πρόσθεσε ότι “Γίνονται επιθέσεις που κουκουλοφόρους που καμία σχέση με την συγκέντρωση δεν έχουν. Να το καταδικάσουμε ομόθυμα, αυτοί απειλούν ζωή πολιτών που είναι απέξω .”

“Το ΚΚΕ χαιρετίζει τους εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές σε Αθήνα και άλλες πόλεις που απαιτούν να μην περάσει το τερατούργημα της σύμβασης”, είπε ο Γιώργος Μαρίνος εκ μέρους του ΚΚΕ.
Και συνέχισε: “Καθιστούμε υπεύθυνη κυβέρνηση και υπουργείο Δημόσιας Τάξης για τα επεισόδια, οι προβοκατόρικοι μηχανισμοί παίζουν πινκ-πονγκ. Πρέπει να απολογηθούν, έγδαραν την εργατική τάξη, υπονόμευσαν μέλλον νεολαίας.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Επεισόδια” και εντάση στη συζήτηση για το μνημόνιο – BINTEO

Άρχισε η “μάχη” του “ΝΑΙ” και του “ΟΧΙ” – Τα μεσάνυχτα η κρίσιμη ονομαστική ψηφοφορία – ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μετρούν τις απώλειες τους

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε