Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Δεν πήρε απόφαση για περιφερειάρχη Αττικής ο ΣΥΡΙΖΑ

Δεν πήρε απόφαση για περιφερειάρχη Αττικής ο ΣΥΡΙΖΑ

Χωρίς να ληφθεί καμία απόφαση για τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Αττικής και χωρίς να αλλάξουν τα έως τώρα δεδομένα, έληξε νωρίς το βράδυ η πολύωρη σύσκεψη της Γραμματείας του κόμματος.

Στο μόνο θέμα που υπήρξε συμφωνία ήταν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ανακοινώσει την προσεχή Δευτέρα τις αποφάσεις του σε νέα συνεδρίαση της Γραμματείας .

Ο επικεφαλής της ΑΚΟΑ, Γιάννης Μπανιάς, επανέλαβε την πρότασή του να μην υποστηριχθεί ούτε η υποψηφιότητα του κ. Αλαβάνου, ούτε του κ. Μητρόπουλου και να υπάρξει άλλη λύση. Οι υποστηρικτές της υποψηφιότητας Αλαβάνου επανέλαβαν την υποστήριξη της υποψηφιότητας στον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η αντιπροσωπεία του ΣΥΝ επανέφερε την πρόταση για την υποψηφιότητα του εργατολόγου κ. Α. Μητρόπουλου. Ο Συνασπισμός έχει δηλώσει ότι θα υποστηρίξει μια άλλη υποψηφιότητα, υπό την προϋπόθεση ότι σηματοδοτεί άνοιγμα στον κόσμο του ΠΑΣΟΚ και θα λειτουργεί ενωτικά στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Μανώλης Γλέζος, που πήρε μέρος στην συνεδρίαση, ανακοίνωσε ότι δεν προτίθεται να θέσει υποψηφιότητα.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε