Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Δεν θέλουν να γίνουν πρωθυπουργοί!

Δεν θέλουν να γίνουν πρωθυπουργοί!

Κουβέλης και Κωνσταντόπουλος διέψευσαν σήμερα κατηγορηματικά τα σενάρια που τους έφεραν να είναι υποψήφιοι στο όποιο κυβερνητικό σχήμα για την θέση του πρωθυπουργού.

Απέκλεισε, κατηγορηματικά, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, το σενάριο σχηματισμού κυβέρνησης με τη συμμετοχή ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ και τον ίδιο στη θέση του πρωθυπουργού.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real FM, ο κ. Κουβέλης τόνισε χαρακτηριστικά ότι «πρόκειται για ένα σενάριο το οποίο δεν έχει καμία βάση» και εκτίμησε, παράλληλα, ότι η χώρα θα οδηγηθεί και πάλι στις εκλογές, λέγοντας ότι «πιθανότερες, βλέπω τις εκλογές».

Απέρριψε και ο Νίκος Κωνσταντόπουλος τα σενάρια που τον φέρουν μεταξύ εκείνων, που προτείνονται για τη θέση του πρωθυπουργού αν σχηματιστεί κυβέρνηση συνεργασίας.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real FM, o κ. Κωνσταντόπουλος υπογράμμισε ότι «ο τόπος απαιτεί σοβαρότητα, υπευθυνότητα και συναίσθηση της ιστορικότητας των ευθυνών» και έκανε λόγο για «παιχνίδια παλαιάς κοπής».

«Είναι λυπηρό να παίζονται παιχνίδια παλαιάς κοπής, προκειμένου να σκηνοθετηθούν κάποιες σκοπιμότητες εντυπώσεων. Πολύ περισσότερο, εγώ δεν επιτρέπω, το όνομά μου να χρησιμοποιείται για τέτοια παιχνίδια σκηνοθετημένων εντυπώσεων σε βάρος ενός χώρου και ενός πολιτικού προσώπου, όπως είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας, για τους οποίους νοιάζομαι να παίξουν τον δημιουργικό τους ρόλο, ώστε να κυβερνηθεί σωστά ο τόπος και να βγει η χώρα από την κρίση» τόνισε, χαρακτηριστικά, ο Ν. Κωνσταντόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βενιζέλος:Ποιούς θα προτείνει για την θέση του πρωθυπουργού

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε