Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Δεν υπάρχουν έγραφα για τις συναντήσεις Παπανδρέου-τραπεζιτών στο Νταβός

Δεν υπάρχουν έγραφα για τις συναντήσεις Παπανδρέου-τραπεζιτών στο Νταβός

Έγγραφα για τις συναντήσεις του Γιώργου Παπανδρέου και του Γιώργου Παπακωνσταντίνου με τραπεζίτες στο Νταβός τον Ιανουάριο του 2011 ζητούσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου αλλά μάλλον η απάντηση του υπ. Οικονομικών την απογοήτευσε.

Δεν υπάρχουν στα αρχεία του υπουργείου Οικονομικών, έγγραφα σχετικά με τις επίσημες συναντήσεις του πρώην πρωθυπουργού και του πρώην υπουργού Οικονομικών με τους επικεφαλής διεθνών τραπεζικών ιδρυμάτων, τον Ιανουάριο του 2011, στο Νταβός, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Αυτό προκύπτει από έγγραφο του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή μετά από αίτηση κατάθεσης εγγράφων της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου προς στο υπουργείο Οικονομικών.

Η κα Κωνσταντοπούλου ζητούσε να κατατεθούν και γνωστοποιηθούν έγγραφα σχετιζόμενα με τις συναντήσεις των Γ. Παπανδρέου και Γ. Παπακωνσταντίνου με τους επικεφαλής των τραπεζικών ιδρυμάτων του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων και οι διοικητές των τραπεζών HSBC και UBS και ειδικότερα, πρακτικά συναντήσεων, απολογιστικές εκθέσεις και κάθε άλλο σχετιζόμενο έγγραφο, που να αφορά στο περιεχόμενο των συναντήσεων καθώς και στοιχεία για τη διαλεύκανση της “λίστας Λαγκάρντ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παπανδρέου από Νταβός:” Οχι μόνο δεν θα χρεοκοπήσουμε αλλά θα βγούμε και στις αγορές!

Νταβός και… κρίση – 52.000 ευρώ το εισιτήριο εισόδου!

“Αστέρι του Νταβός ο Παπανδρέου”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε