Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Δένδιας προς Χρυσή Αυγή: Δε θα υποκαταστήσετε εσείς την Αστυνομία

Δένδιας προς Χρυσή Αυγή: Δε θα υποκαταστήσετε εσείς την Αστυνομία

Μήνυμα με αποδέκτη τη Χρυσή Αυγή έστειλε ο νέος Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας. Άφησε μπηχτή και για τον ΣΥΡΙΖΑ. Τι έδωσαν οι πυροσβέστες στον Οικονόμου που το ήθελε ο Δένδιας.

Η τελετή παράδοσης – παραλαβής στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τα είχε όλα. Συγκίνηση, χαμόγελα, πικάντικα στιγμιοτυπα και…μπηχτές.

Ο νέος Υπουργός δήλωσε ξεκάθαρα προς τη Χρυσή Αυγή πως δεν πρόκειται να επιτρέψει να υποκαταστήσει την αστυνομία. Σαφέστατες αιχμές άφησε και για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Οπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Νίκος Δένδιας “θελω να ξεκαθαρίσω προς κάθε κατεύθυνση οτι η υποκατάσταση των Σωμάτων Ασφαλείας δεν προβλέπεται ούτε από το δικαιϊκό ούτε από το αξιακό μας Δίκαιο.

Γνωρίζετε ότι δεχόμαστε την ύψιστη πρόκληση της αμφισβήτησης από τη μια ακραία εκδοχή του πολιτικού φάσματος και την απόπειρα υποκατάστασης από την αντίπερα ακραία εκδοχή του πολιτικού φάσματος.

Οι γυναίκες και οι άνδρες των Σωμάτων Ασφαλείας της Ελληνικής Δημοκρατίας θα σταθούν συνταγματικοί φρουροί όχι μόνο της ασφάλειας στην καθημερινότητα του πολίτη αλλά και της ουσίας του πολιτεύματος” είπε με νόημα ο νέος Υπουργός.

Στα πικάντικα στιγμιοτυπα της τελετής παράδοσης – παραλαβής η στιγμή που ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος χαρίζει ένα κράνος της πυροσβεστικής στον απερχόμενο Υπουργό Λευτέρη Οικονόμου για να τον τιμήσει. Ξαφνικά ακούγεται ο Νίκος Δένδιας να λέει “σε λάθος άνθρωπο δίνετε το κράνος, σε εμένα έπρεπε να το δώσετε”. Ακολούθησαν γέλια και πειράγματα. Πάντως το… κράνος το πήρε ο κύριος Οικόνομου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παραδίδουν και παραλαμβάνουν – φωτο και δηλώσεις

Ό,τι δεν έδειξε η κάμερα στην ορκωμοσία της κυβέρνησης

Πρωτοκλασάτοι της ΝΔ έμειναν εκτός – Σκιώδεις υπουργοί από Βενιζέλο – Τι κέρδισε ο Κουβέλης – Αυτή είναι η νέα κυβέρνηση

Το πρώτο… δώρο! – Αφού κάναμε κυβέρνηση, μας δίνουν το 1 δισ. ευρώ που είχαν παρακρατήσει – Τη Δεύτερα επιστρέφει στην Αθήνα η τρόικα

Αυτή είναι η νεα Κυβέρνηση Εθνικής Ευθύνης – Όλα τα ονόματα του νέου υπουργικού συμβουλίου – 25 βουλευτές της ΝΔ και 14 εξωκοινοβουλευτικοί

Α. Σαμαράς: Μείωση 30% στους μισθούς όλων των υπουργών – Έδωσε αυστηρές οδηγίες: “Θα σας κάνω εφόδους στα υπουργεία”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε