Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Δεσμεύσεις πρωθυπουργού χωρίς εξειδικεύσεις

Γιώργος Παπανδρέου ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Δήλωσε ότι δεν θα παραστήσει το καλό παιδί στις Βρυξέλλες.

Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου δεσμεύτηκε να υλοποιήσει στο ακέραιο το προεκλογικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ παρά τις επικρίσεις που δέχεται από το εσωτερικό και το εξωτερικό. 

«Όχι, δεν είμαστε δέσμιοι. Είμαστε δεσμευμένοι απέναντι στον ελληνικό λαό. Είμαστε υποχρεωμένοι να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα μας. Σας καλώ σε συμμετοχή. Όχι μόνο στα βάρη αλλά και στη χαρά της δημιουργίας» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Παπανδρέου κινήθηκε στη «γραμμή» Παπακωνσταντίνου εστιάζοντας στην ανάγκη νοικοκυρέματος του κράτους ενώ επανάλεβε στο ακέραιο όλες τις κατηγορίες που τόνισαν οι υπουργοί του για τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης Καραμανλή.

Ταυτόχρονα ξεκαθάρισε στις Βρυξέλλες ότι δεν θα παραστήσει το καλό παιδί. «Δεν αρκεί να δώσουμε παυσίπονα για τα συμπτώματα των προβλημάτων ή να προσποιηθούμε τα καλά παιδιά έναντι των διεθνών οίκων και των πιστωτών με πρόσκαιρες πολιτικές». Πως είδε τον Αντώνη Σαμαρά;

Υποστήριξε ότι ψάχνει ακόμα να βρει το στίγμα του αλλά αναγνώρισε τη διάθεση του για συναίνεση: «Mέσα σε 80 ημέρες κάναμε ότι δεν κάνατε σε πεντέμιση χρόνια. Ελάτε πράγματι να κάνουμε την μεγάλη ανατροπή. Και χαίρομαι πράγματι που ο Αντώνης Σαμαράς συμφώνησε στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών και έκανε και προτάσεις».

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε