Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Διαμαντοπούλου: «Ευθύνη μας να ανορθώσουμε τη χώρα, όχι να τη γονατίσουμε»

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

«Σήμερα, έχουμε μια ευθύνη όλοι, να σφίξουμε τα δόντια και τις γροθιές, για να ανορθώσουμε τη χώρα και όχι να την γονατίσουμε», δήλωσε η υπουργός Παιδείας μετά τη μαθητική παρέλαση στην Αθήνα.

«Ο ύψιστος συμβολισμός του «Όχι» είναι η θυσία, ατομική και συλλογική, με πόνο, με στόχο το μέλλον της χώρας. Σήμερα, έχουμε μια ευθύνη όλοι, να σφίξουμε τα δόντια και τις γροθιές, για να ανορθώσουμε τη χώρα και όχι να την γονατίσουμε», επεσήμανε η Άννα Διαμαντοπούλου, στόχος διαμαρτυρίας των μαθητών, που παρέλασαν μπροστά της με μαύρα μαντήλια στα χέρια ή γυρνώντας το κεφάλι τους από την αντίθεση κατεύθυνση.

Η υπουργός Παιδείας έπλεξε το εγκώμιο των εκπαιδευτικών. «Θέλω από την ψυχή μου να ευχαριστήσω όλους εκείνους τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι σε συνθήκες κρίσης, συνθήκες δύσκολες – προσωπικές και αντικειμενικές- δίνουν μια μάχη για την εκπαίδευση των παιδιών και τη δημιουργία σωστών πολιτών. Θέλω να τους ευχαριστήσω, το Έθνος τους ευγνωμονεί», είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυγά, μαύρα περιβραχιόνια και ένταση στη μαθητική παρέλαση στο Σύνταγμα…

Πρωτοφανείς παρελάσεις σε ολόκληρη τη χώρα: Αυγά, αποδοκιμασίες και απρόοπτα!

Αποχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας – Έφεδροι και σωματεία κάνουν τη δική τους… παρέλαση στη Θεσσαλονίκη – Η επίσημη διακόπηκε από διαδηλωτές

Πειραιάς: Γιουχαϊσματα κατά πολιτικών

Απειλούν τους μουσικούς της μπάντας του Δήμου με απόλυση – Τι λένε στο NewsIt

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε