Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Δικαιώνει την Προεδρία της Δημοκρατίας ο Μανώλης για το non paper!

Δικαιώνει την Προεδρία της Δημοκρατίας ο Μανώλης για το non paper!

Την ικανοποίησή τους που βγήκε στο φως η αλήθεια για το θέμα του non paper που φέρεται να έδωσε ο Πάνος Καμμένος στον κ. Κάρολο Παπούλια, εξέφραζαν σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit κύκλοι της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Το πρωί, ο Γιάννης Μανώλης, είπε ότι το non paper (προέβλεπε συμμετοχή σε κυβέρνηση συνεργασίας και υπουργό Άμυνας τον κ. Καμμένο) το είχε δώσει όντως ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

«Έχω αποδείξεις ότι το έδωσε» είπε και χαρακτήρισε γκάφα την όλη υπόθεση, ενώ κατηγόρησε τον Π. Καμμένο ότι προσπάθησε να βγάλει ψεύτη τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. «Έκανε το πρώτο λάθος που το δώσε, και το δεύτερο που έβγαλε ψεύτη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας», είπε.

Όπως αποκάλυψε, μετά την ιστορία με το non paper ήθελε να μην είναι υποψήφιος και στις επαναληπτικές εκλογές του Ιουνίου, αλλά τον μετέπεισε ο Χρήστος Ζωής. Εξαιτίας του non paper και του σάλου που προκλήθηκε, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πήραν μικρότερο ποσοστό στις εκλογές του Ιουνίου, εκτίμησε ο κ. Μανώλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Πόλεμος” στους Ανεξάρτητους Έλληνες – “Είσαι αποστάτης” απαντά ο Καμμένος στον Μανώλη

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε