Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

ΔΗΜΑΡ: “Να αποδοθούν πολιτικές ευθύνες για την υπόθεση πλαστογραφίας του ΕΟΤ”

ΔΗΜΑΡ: “Να αποδοθούν πολιτικές ευθύνες για την υπόθεση πλαστογραφίας του ΕΟΤ”

Να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση πλαστογραφίας στον ΕΟΤ και να αποδοθούν πολιτικές ευθύνες, τονίζει η ΔΗΜΑΡ σε ανακοίνωσή της.

Η ΔΗΜΑΡ απαιτεί την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση πολιτικών και ποινικών ευθυνών όσο ψηλά και αν φτάνουν, σύμφωνα με την ανακοίνωσή της, με αφορμή την υπόθεση της πλαστογραφημένης επιταγής στοπν ΕΟΤ, που απασχόλησε τις διωκτικές αρχές και βρίσκεται πλέον στα χέρια της Δικαιοσύνης.

«Αποτελεί μόνο την κορυφή του παγόβουνου. Καταγράφει συνολικά τη νοοτροπία της διαχείρισης του κράτους και του δημόσιου χρήματος ως λάφυρο», επισημαίνει η ΔΗΜΑΡ και προσθέτει ότι «υπάρχουν τεράστιες πολιτικές ευθύνες, οι οποίες πρέπει να διερευνηθούν σε βάθος χρόνου. Οι ισολογισμοί του 2011 με κενό τουλάχιστον 12 εκατομμυρίων ευρώ επιβάλλουν την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης».

Στην ανακοίνωση του κόμματος τονίζεται οτι «πρέπει, επίσης, να ελεγχθούν όλες οι οικονομικές συναλλαγές των τουριστικών επιχειρήσεων με το Υπουργείο Τουρισμού και επιπλέον να αποδοθούν τα πραγματικά ποσά που χρωστούν τα καζίνο στο υπουργείο Τουρισμού και δεν φαίνεται από πουθενά να έχουν καταβάλει εδώ και καιρό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απάτη-μαμούθ εις βάρος του ΕΟΤ – Αναζητείται για εξηγήσεις ο πρώην γγ του Οργανισμού – Την Παρασκευή απολογούνται οι πέντε συλληφθέντες

Όλγα Κεφαλογιάννη για ΕΟΤ: Την τελευταία στιγμή αποφύγαμε την υπεξαίρεση – Καραχάλιος στο NewsIt: Θέλουν να με εξοντώσουν πολιτικά

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε