Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Δημαράς: “Γιατί πήγα με τον Καμμένο”

Δημαράς: “Γιατί πήγα με τον Καμμένο”

Ο επικεφαλής του «Άρματος Πολιτών» Γιάννης Δημαράς αποκάλυψε ότι αν και είχε συμφωνήσει με τον Αλέξη Τσίπρα για συνεργασία στις εκλογές, πριν ακόμη ιδρυθούν οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες», η πρόταση δεν έγινε δεκτή από το ΣΥΡΙΖΑ.

“Είχαμε συμφωνήσει με τον Αλ.Τσίπρα αλλά η πρόταση δεν έγινε δεκτή από τον ΣΥΡΙΖΑ”, δήλωσε ο επικεφαλής του «Αρματος Πολιτών» Γιάννης Δημαράς.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο κ. Δημαράς υποστήριξε ότι είχε έρθει σε συμφωνία με τον Αλέξη Τσίπρα για συνεργασία στις εκλογές, πριν ακόμη ιδρυθούν οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες», αλλά οι συνεννοήσεις δεν προχώρησαν αφού υπήρξαν ενστάσεις από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είχαμε συζητήσει 14 αρχές με όλους, εκτός του ΚΚΕ, και παρά τις συνεννοήσεις δεν υπήρξε συμφωνία. Συνεχίσαμε την προσπάθεια για την ενότητα των αντιμνημονιακών δυνάμεων» είπε ο κ. Δημαράς απορρίπτοντας τις αιτιάσεις ότι η συμφωνία του με τον κ. Καμμένο έγινε μόνο για να εξασφαλίσει έδρα στη βουλή.

Ο κ. Δημαράς υποβάθμισε τις αντιδράσεις, που έχουν εκδηλωθεί στο εσωτερικό του κόμματός του για τη συμφωνία με τον Πάνο Καμμένο, λέγοντας ότι στα ψηφοδέλτια των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» θα υπάρχουν 40 μέλη από το «Άρμα Πολιτών» και πως οι μόνοι που διαφώνησαν «ήταν δυο-τρία άτομα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 6ΗΣ ΜΑΙΟΥ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ NEWSIT

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε