Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Δήμας: «Η κοινωνία δεν έχει συνέλθει από το σοκ των προηγούμενων μέτρων»

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Προχειρότητα, ατολμία, αδράνεια, αναβλητικότητα επιρρίπτει στην κυβέρνηση ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Δήμας!

Την ανάγκη η κυβέρνηση να κινητοποιήσει μέτρα άμεσης ανάκαμψης, για να αποτρέψει τη βαθύτερη ύφεση, αλλά και περαιτέρω χειροτέρευση της ελληνικής οικονομίας, επισημαίνει σε δήλωσή του ο Σταύρος Δήμας.

Επικρίνει την κυβέρνηση για το γεγονός ότι επί πολλούς μήνες είχε επιδείξει ατολμία, αδράνεια και αναβλητικότητα και αντί από την αρχή να μειώσει δραστικά τις δαπάνες, περιορίζοντας το κράτος και κάνοντάς το ταυτόχρονα λιγότερο γραφειοκρατικό και πιο αποτελεσματικό, επέλεξε τη βαριά φορολογία, που σε περίοδο ύφεσης δεν αποδίδει.

«Την ώρα που η κοινωνία δεν έχει συνέλθει ακόμη από το σοκ των τελευταίων σκληρών μέτρων, η κυβέρνηση προαναγγέλλει, με την ίδια προχειρότητα, νέα», προκαλώντας επιπλέον ύφεση, και αυξάνοντας το έλλειμμα και την ανεργία.

Στη ΝΔ υποστηρίζουν πως η ίδια η κυβέρνηση παραδέχεται ότι τα νέα μέτρα οφείλονται στην επιδείνωση της ύφεσης, την οποία έχει προκαλέσει με την πολιτική της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χάνουν όλοι ως 450 ευρώ το μήνα από τα… μισά μέτρα – Δείτε τις περικοπές με παραδείγματα

Η κυβέρνηση παίζει στις πλάτες εκατομμυρίων Ελλήνων – Ανακοίνωσε οδυνηρά μέτρα επίσημα και άλλα τόσα με διαρροές και τρικ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε