Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Δημοσκόπηση κόλαφος! Στον πάτο το ΠΑΣΟΚ! Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Πιο κάτω από οποιοδήποτε ποσοστό έχει καταγραφεί μέχρι σήμερα στις δημοσκοπήσεις εμφανίζεται το ΠΑΣΟΚ στην έρευνα της VPRC που δημοσιεύει σήμερα το περιοδικό Επίκαιρα.

Η δημοσκόπηση δίνει σταθερό προβάδισμα στο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος συγκεντρώνει ποσοστό 31,5% στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής, έναντι 26,5% της Νέας Δημοκρατίας.

Τρίτο κόμμα για μια ακόμα φορά η Χρυσή Αυγή με 12,5% και ακολουθούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και το ΚΚΕ με 6,5%, η Δημοκρατική Αριστερά με 5,5% και τελευταίο το ΠΑΣΟΚ με 5%.

Το μέλλον της Κεντροαριστεράς συζήτησαν χθες σε μια εκδήλωση στο αμφιθέατρο του ραδιοφωνικού σταθμού 9,84 οι  κινήσεις πολιτών Κοινωνικός Σύνδεσμος, Μπροστά, Νέοι Μεταρρυθμιστές, Π80, Πολιτεία 2012 και Πρωτοβουλία 8.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ Αννα Διαμαντοπούλου, Γιώργος Φλωρίδης, Γιάννης Ραγκούσης, Τάσος Γιαννίτσης, Νίκος Χριστοδουλάκης και ο πρώην υπηρεσιακός υπουργός Ναπολέων Μαραβέγιας.

Στη συζήτηση παρευρέθηκαν από τη ΔΗΜΑΡ ο βουλευτής Σπύρος Λυκούδης και ο Νίκος Μπίστης, από το ΠΑΣΟΚ ήταν παρών ο βουλευτής και γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας Γιάννης Μανιάτης ενώ συμμετείχε και ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Ο Γιώργος Φλωρίδης δήλωσε ότι έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να συγχωνευθούν όλες οι κινήσεις του χώρου σε έναν φορέα και πρόσθεσε ότι ο στόχος της δημιουργίας μιας παραγωγικής Ελλάδας είναι θέμα πολιτικό και όχι τεχνοκρατικό.

Ο Γιάννης Μανιάτης είπε ότι «έχει συντελεστεί ένα διαγενεακό έγκλημα στη χώρα γιατί 40άρηδες, 50άρηδες και 60άρηδες περάσαμε καλά κλέβοντας τους 30άρηδες, τους 20άρηδες και τους αγέννητους. Αρα χρωστάμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ στην 7η θέση

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε