Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Δούρου: Να σταματήσουν τα προσωπικά δελτία Τύπου για την οικονομία!

Δούρου: Να σταματήσουν τα προσωπικά δελτία Τύπου για την οικονομία!

Μάλλον λάδι στην φωτιά παρά πυροσβεστική θεωρείται από κάποιους η παρέμβαση της Ρένας Δούρου μέσα από το ραδιόφωνο της ΝΕΤ για την πολυγλωσσία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομία.

H βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, απήθυνε έκκληση προς στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μην διατυπώνουν προσωπικές απόψεις για την οικονομία.

«Στελέχη με πίσω τους πολλούς αγώνες, στελέχη για τους οποίους οι νεότεροι τούς χρωστάμε πάρα πολλά, θα πρέπει αυτήν τη στιγμή να μη μπαίνουν σε ένα παιχνίδι που μπορεί να αδικηθεί η αγωνία τους, να παρουσιαστεί ως αυτοπροβολή, αντί να παρουσιάζεται ως απόπειρα διατύπωσης μιας επεξεργασμένης συλλογικά εναλλακτικής πρότασης. Έχουμε όργανα συλλογικά και αυτού του είδους οι πολιτικές αυτήν τη στιγμή, ενώ η χώρα είναι χρεοκοπημένη, δεν ενδιαφέρουν κανέναν. Κάνω έκκληση σε όλους μας, σε όλα τα στελέχη, πρώτης, δεύτερης γραμμής, ότι υπάρχουν τα όργανα, ας μη σπεύδουνε με δηλώσεις, επιστολές ή με προσωπικά δελτία τύπου» είπε χαρακτηριστικά η κ. Δούρου.

Χαρακτήρισε τις επισκέψεις Αβραμόπουλου- Σαμαρά στο Βερολίνο ως ένδειξη υποταγής, ενώ είπε για την οικονομία ότι «η επιμήκυνση της προσαρμογής, αλλά με σταθερή την καταστροφική συνταγή της εσωτερικής υποτίμησης, δε θα είναι τίποτε άλλο παρά σαν να μας προσφέρουν ένα μακρύτερο σκοινί για να κρεμαστούμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ ή κατά της φοροδιαφυγής;

Τι απαντά η ιδιοκτήτρια της ταβέρνας στην Υδρα για την υπόθεση που μας ντρόπιασε σε όλο τον κόσμο


Νέα ένταση στην Ύδρα – Με αποδοκιμασίες και συνθήματα υποδέχτηκαν τους αστυνομικούς

Διεθνής διασυρμός από το Der Spiegel με αφορμή τα επεισόδια στην Ύδρα – “Αναγκαία η εξοικονόμηση 14 δισ”

Σ. Κεδίκογλου: Η φοροδιαφυγή θα παταχθεί άμεσα

Δρίτσας: Σόου επίδειξης αυταρχισμού τα επεισόδια στην Ύδρα

ΠΑΣΟΚ: Η υπόθεση της Ύδρας εξέθεσε διεθνώς τη χώρα


Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε