Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Δραματικοί τόνοι από Βενιζέλο για την “εμπλοκή” με τη τρόϊκα – “Υπάρχει εθνικό πρόβλημα”

Δραματικοί τόνοι από Βενιζέλο για την “εμπλοκή” με τη τρόϊκα – “Υπάρχει εθνικό πρόβλημα”

Δραματικό μήνυμα ότι η Ελλάδα έχει ”πρόβλημα κοινωνικής αντοχής, πρόβλημα εθνικό, πρόβλημα Δημοκρατίας, πρόβλημα κινδύνου” έστειλε πρίν από λίγο ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος μέσω άτυπης ενημέρωσης που μοιράστηκε από την Ιπποκράτους με αφορμή την εμπλοκή των σηζητήσεων με την τρόικα.

”Στέλνω ένα μήνυμα στους εταίρους και την τρόικα: Παίζετε με τη φωτιά πραγματικά” είναι το μήνυμα πρός αυτή την πλευρά. Ενώ καλεί τον Πρωθυπουργό να πάει να τους πεί ότι η χώρα αντιμετωπίζει ”πρόβλημα κοινωνικής αντοχής, πρόβλημα εθνικό, πρόβλημα Δημοκρατίας, πρόβλημα κινδύνου” – με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει, λέμε εμείς! .

Όλο το κείμενο της άτυπης ενημέρωσης από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ είναι το εξής:

· Κάναμε μια πολύ δύσκολη διαπραγμάτευση τον Φεβρουάριο. Εμφανίσαμε αριθμούς και στοιχεία. Χθες στην ομιλία μου στο συνέδριο της International Herald Tribune είπα διεξοδικά ότι όλα αυτά είναι εμμονές και δεν βοηθούν την ανταγωνιστικότητα. Άρα δεν μπορούν να γίνουν δεκτές οι προτάσεις αυτές για τα εργασιακά. Η διαπραγμάτευση είναι απολύτως ανοιχτή στο σημείο αυτό που είναι πράγματι πολύ δύσκολο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ONALERT.GR

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε