Σάββατο, 20 Απρ.
18oC Αθήνα

Δρίτσας: Σόου επίδειξης αυταρχισμού τα επεισόδια στην Ύδρα

Δρίτσας: Σόου επίδειξης αυταρχισμού τα επεισόδια στην Ύδρα

«Μια απλή διαδικασία φορολογικών ελέγχων μετατράπηκε από την κυβέρνηση σε ένα σόου επίδειξης αυταρχισμού», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Θοδωρής Δρίτσας, με αφορμή τα γεγονότα που σημειώθηκαν στην Ύδρα.

Ο κ. Δρίτσας, καταδίκασε τον τρόπο με τον οποίον χειρίστηκαν οι αρχές το ζήτημα, επισημαίνοντας ότι «αυτό δεν είναι επιχείρηση χτυπήματος της φοροδιαφυγής. Είναι μία ανόητη και πολυδάπανη παράσταση επίδειξης κρατικής και κυβερνητικής πυγμής, με εντελώς αντίθετα από τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα και με γελοιοποίηση της χώρας μας διεθνώς».

«Η κυβέρνηση» σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ «είναι σε πανικό, αντιμετωπίζει για μια ακόμα φορά τον λαό ως εχθρό και γι’ αυτό είναι επικίνδυνη. Για μια ακόμα φορά, τέλος, αποδεικνύεται η υποκρισία της κυβέρνησης, αφού ο καθένας γνωρίζει ότι με τέτοια σόου η φοροδιαφυγή όχι μόνο δεν χτυπιέται, αλλά αντίθετα διογκώνεται και οι “πονηροί” τρίβουν τα χέρια τους σε βάρος πάντα των “κορόιδων” που πληρώνουν κανονικά τους φόρους τους», κατέληξε ο κ. Δρίτσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα ένταση στην Ύδρα – Με αποδοκιμασίες και συνθήματα υποδέχτηκαν τους αστυνομικούς

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε