Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Δυσφορία Μαξίμου για τους χειρισμούς Κατσέλη

(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

Γκρίνια στην Κυβέρνηση και η Λούκα Κατσέλη σε… επιτήρηση μετά το “σκάνδαλο” με το διορισμό ειδικού γραμματέα- κουμπάρου στο υπουργείο της.

Τα… κριτήρια επιλογής ως ειδικού γραμματέα ανταγωνιστικότητας του Α. Αλεξόπουλου ο οποίος είναι ο άνθρωπος που πάντρεψε τη Λούκα Κατσέλη βάρυναν πολύ το κλίμα για την Υπουργό που μέμφεται από το Μαξίμου και για τον τρόπο που τελικά απέσυρε το διορισμό του.
Ο διορισμός του κ. Αλεξόπουλου στην ειδική γραμματεία ανακοινώθηκε Πέμπτη βράδυ. Κυριακή η εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος” αποκάλυψε ότι ο νέος γραμματέας είναι κουμπάρος της Υπουργού και μόνο τότε το υπουργείο έσπευσε να ανακοινώσει ότι ο ίδιος ο κ. Αλεξόπουλος δεν είχε κάνει αποδεκτό το διορισμό, λόγω της σχέσης του με την κ. Κατσέλη ήδη από… την Παρασκευή.
Τώρα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η… κατόπιν εορτής αντίδραση της κ. Κατσέλη δημιουργεί προβληματισμό στο Μαξίμου για τους χειρισμούς της ενώ ενδεικτική ήταν και η αντίδραση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου ο οποίος κράτησε σαφείς αποστάσεις παραπέμποντας απλά στη δική της ανακοίνωση…
Στελέχη της Κυβέρνησης πάντως θα παρακολουθούν πλέον στενά τις επόμενες κινήσεις της Υπουργού.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε