Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Ε. Βενιζέλος: “Ντρέπομαι να μιλάω για τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ”

Συγκεκριμένα, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Συνόδου Κορυφής, ο κ. Βενιζέλος, κληθείς να σχολιάσει τη συζήτηση που έχει ανοίξει στο ΠΑΣΟΚ για τη διαδοχή.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, αρνήθηκε κατηγορηματικά σήμερα από τις Βρυξέλλες, να μετάσχει σε συζητήσεις, που αφορούν τη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ και έκανε έκκληση για ενότητα προκειμένου το εθνικό σκάφος να περάσει τον κάβο.

Συγκεκριμένα, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Συνόδου Κορυφής, ο κ. Βενιζέλος, κληθείς να σχολιάσει τη συζήτηση που έχει ανοίξει στο ΠΑΣΟΚ για τη διαδοχή, δήλωσε ότι τη στιγμή που η χώρα δίνει μάχη για να μείνει όρθια μέσα σε δύσκολες ευρωπαϊκές συνθήκες, ο ίδιος αρνείται να μετάσχει σε τέτοιου είδους συζητήσεις.

«Ντρέπομαι να μετάσχω σε οποιαδήποτε άλλη συζήτηση, η οποία στρέφει το ενδιαφέρον σε θέματα ασύγκριτα μικρότερης σημασίας σε σχέση με το να επιβιώσουμε ως χώρα.

Ως υπουργός Οικονομικών έχω χρέος να στηρίξω την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό και αυτή είναι η προτεραιότητά μου και υποχρέωσή μου. Υποχρέωσή μας είναι να λέμε την αλήθεια στον ελληνικό λαό. Θέλω να ζητήσω συγνώμη αν απασχολούμε την κοινή γνώμη και τον ελληνικό λαό με άλλα θέματα από αυτά που πρέπει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Λ.Παπαδήμος : Αποκλείεται από τους νέους κανονισμούς η Ελλάδα για τα επόμενα τρία χρόνια – Εκλογές όταν ολοκληρώσουμε το έργο μας

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε