Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Έδωσε εξηγήσεις ο Πετσάλνικος! – Άμεση η απάντηση στον πρόεδρο της Μπούντεσταγκ

Έδωσε εξηγήσεις ο Πετσάλνικος! – Άμεση η απάντηση στον πρόεδρο της Μπούντεσταγκ

Λίγες ώρες μετά την επιστολή του προέδρου της γερμανικής Βουλής, με την οποία ζητούσε εξηγήσεις για τους Έλληνες βουλευτές που βγάζουν λεφτά έξω από τη χώρα, ο Φ. Πετσάλνικος απάντησε.

«Δεν υπάρχουν Έλληνες βουλευτές, όπως προκύπτει από τον σχετικό έλεγχο που έγινε μέχρι τώρα, οι οποίοι να έχουν βγάλει μεγάλα χρηματικά ποσά στο εξωτερικό», τονίζει στην απαντητική του επιστολή προς τον Νόρμπερτ Λάμερτ, ο πρόεδρος της ελληνικής Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος.

Η επιστολή του Γερμανού πολιτικού με την οποία ζητά εξηγήσεις (!) από τον πρόεδρο της ελληνικής Βουλής για το τι κάνουν ή δεν κάνουν οι Έλληνες βουλευτές είναι η μεγαλύτερη και πιο τρανή απόδειξη πόσο κακό έκανε στην εικόνα της Ελλάδας προς τους δανειστές το μέγα φιάσκο με τον «βουλευτή του 1 εκατομμυρίου», ο οποίος αποδείχθηκε φάντασμα!

Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος ο κ. Πετσάλνικος, στην επιστολή του προς τον Γερμανό ομόλογό του διευκρινίζει ακόμα ότι η περίπτωση που είδε το φως της δημοσιότητας αφορά σύζυγο βουλευτή ο οποίος διαθέτει αυτοτελή επιχειρηματική δραστηριότητα και το έμβασμα έγινε μέσα από αυτήν.

Στην ίδια επιστολή, ο πρόεδρος της ελληνικής Βουλής, αφού αναφέρει ότι «εκτιμούμε την απόφαση στήριξης της γερμανικής Βουλής προς την Ελλάδα», συμπληρώνει ότι και ο ίδιος ο κ. Λάμερτ «γνωρίζει τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλει ο ελληνικός λαός», ενώ υπενθυμίζει τα νομοσχέδια που έχει ψηφίσει η ελληνική Βουλή, όπως την άρση του τραπεζικού απορρήτου για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και την ποινικοποίηση της.

Παράλληλα, ο κ. Πετσάλνικος διέψευσε επίσης μιλώντας στους δημοσιογράφους όλα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας περί 15 βουλευτών με μεγάλα εμβάσματα στο εξωτερικό.

Πρόσθεσε ότι ολοκληρώνονται τις επόμενες μέρες οι διαδικασίες που αφορούν την παροχή εξουσιοδότησης των Ελλήνων βουλευτών προκειμένου να ανοίξουν, αν χρειαστεί, οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί στην Ελβετία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κι άλλη σφαλιάρα! Εξηγήσεις ζητά από τον Πετσάλνικο ο πρόεδρος της γερμανικής Βουλής για τα χρήματα που βγάζουν Έλληνες βουλευτές στο εξωτερικό!

Μπακογιάννη: στόχος η ΔΗΣΥ – Κούβελος:”Αν ήθελα να έχω τα λεφτά έξω θα τα έφερνα στην Ελλάδα;”

Χρυσοχοϊδης: “Ο Ρέσλερ δεν ήρθε στην Ελλάδα για επενδύσεις αλλά…

Μέρκελ: “Όσοι Έλληνες έχουν λεφτά τα έβγαλαν στο εξωτερικό, ενώ το εισόδημα του μέσου πολίτη πλήττεται”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε