Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Είδε Ρομπέϊ, την σλοβάκα πρωθυπουργό και το απόγευμα η συνάντηση με Σαρκοζί

“Περιζήτητος” λόγω… της κατάστασης, για ακόμα μια φορά ο έλληνας πρωθυπουργός, συναντήθηκε στην Πολωνία με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν βαν Ρομπάι.

Oι κκ. Παπανδρέου και βαν Ρομπάι συζήτησαν για την πορεία της Ελλάδας, ενώ είχαν και μια συζήτηση προετοιμασίας για την Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στις 17 και 18 Οκτωβρίου καθώς και για την σύνοδο του Eurogroup.

    Ο Έλληνας πρωθυπουργός, βρίσκεται στην Πολωνία για τη σύνοδο κορυφής της «ανατολικής εταιρικής σχέσης», στην οποία συμμετέχουν αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ και των ανατολικών εταίρων (Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Λευκορωσία, Γεωργία, Μολδαβία και Ουκρανία).

Eίδε και την σλοβάκα πρωθυπουργό

Οι οικονομικές εξελίξεις στην Ευρώπη και κυρίως η αναγκαιότητα υπερψήφισης από τα Κοινοβούλια των χωρών-μελών της Ευρωζώνης, των αποφάσεων της 21ης Ιουλίου βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο πρωθυπουργός Γιώργος Α. Παπανδρέου με την Σλοβάκα ομόλογό του Ιβέτα Ραντίγκοβα στην Βαρσοβία.

Οι δύο ηγέτες βρίσκονται στην πολωνική πρωτεύουσα για την Σύνοδο Κορυφής της “Ανατολικής Εταιρικής Σχέσης”, ενώ ο Έλληνας πρωθυπουργός θα αναχωρήσει για το Παρίσι, όπου θα συναντηθεί εντός της ημέρας με τον Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πριν τον Σαρκοζί βλέπει και βαν Ρομπάι ο Παπανδρέου

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε