Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Εκλογές 2015 – Νέα Δημοκρατία: Με Σαμαρά και Καραμανλή η κεντρική συγκέντρωση στην Ομόνοια (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ NEWSIT
, ΦΩΤΟ NEWSIT

Με σύνθημα “Ομόνοια – Όχι διχόνοια για τους Έλληνες” πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική της συγκέντρωση η Νέα Δημοκρατία, με ομιλία του προέδρου Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

“Δεν είναι τυχαίο που γίνεται σήμερα η κεντρική μας συγκέντρωση. Είναι η ημέρα που σήμερα γιορτάζει η Σοφία, που χρειάζονται όλα τα κόμματα, η Αγάπη για όλους τους πολίτες, η πίστη που δείχνει την εμπιστοσύνη, η Ελπίδα που ξαναγύριζει μετά τη συγκέντρωση σε όλους τους Έλληνες και της Ελληνίδες…”, είπε αρχίζοντας την ομιλία του ο κ. Μεϊμαράκης, προσθέτοντας ότι “Με τη βοήθεια του Θεού και του λαού, τη Δευτέρα θα συγκροτήσουμε κυβέρνηση”.

Το κόμμα επέλεξε για πρώτη φορά την πλατεία Ομονοίας, όπου από νωρίς βρέθηκαν ο Ανδρέας Παπαμιμίκος και η Σοφία Βούλτεψη.

Στην κεντρική συγκέντρωση έδωσε το παρών και ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος δέχθηκε τα χειροκροτήματα των ψηφοφόρων μόλις τον αντιλήφθηκαν.

Λίγο αργότερα, έφτασε ο Αντώνης Σαμαράς.




Παρόντες και οι κ.κ. Παναγιωτόπουλος και Φορτσάκης, αλλά και η Ντόρα Μπακογιάννη.



Η συγκέντρωση ήταν προγραμματισμένη για τις 19.30, ενώ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έφτασε συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, λίγο μετά τις 20.00.





ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ – ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε