Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Γιάνης Βαρουφάκης: Το ‘ριξε στις μπύρες μετά την παραίτηση (ΦΩΤΟ, VIDEO)

Φωτογραφία Daily Mail
Φωτογραφία Daily Mail

Να ήθελε να “πνίξει” τον… πόνο του για την παραίτησή του από υπουργός Οικονομικών; Μάλλον όχι. Χαλαρός και με τη σύζυγό του Δανάη Στράτου και καλούς φίλους στο πλευρό του, ο Γιάνης Βαρουφάκης πήγε για… μπύρες λίγες ώρες αφού έθεσε εαυτόν εκτός κυβέρνησης.

Μεσημέρι Δευτέρας λίγες ώρες μετά το Όχι στο δημοψήφισμα και την ανακοίνωση, μέσω του προσωπικού του blog, πως παραιτείται από υπουργός Οικονομικών, ο Γιάνης Βαρουφάκης δέχεται πολιορκία από… ορδές Ελλήνων και ξένων δημοσιογράφων έχω από το υπουργείο Οικονομικών.

Είναι τέτοιος ο… χαμός, που κατά την προσπάθειά τους να πλησιάσουν τον Γιάνη Βαρουφάκη, οι δημοσιογράφοι παίρνουν… σβάρνα δυο μηχανές. Αλλά όχι εκείνη του πρώην (πια) υπουργού. Αφού βοηθά κάποιους να σηκώσουν τις μηχανές, ο Γιάνης Βαρουφάκης βάζει το κράνος του, παίρνει τη Δανάη του και φεύγει με τη μηχανή του.

Που πάει; Για μπύρες! Η κάμερα του meridiananotizie.it τον συνέλαβε να απολαμβάνει τη μπύρα του, παρέα με τη σύζυγό του και κάποιους φίλους τους.



Χαλαρός, ο Γιάνης Βαρουφάκης πίνει την μπύρα του, μιλάει, γελάει, αστειεύεται, τσεκάρει το κινητό του και απαντάει σε αυτό.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε