Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Είσαι τρελός και μεθυσμένος-Ξεφτίλισες τον αδερφό σου”

Είσαι τρελός και μεθυσμένος-Ξεφτίλισες τον αδερφό σου”

Ο Παπαδημούλης βάζει άγριο ”χέρι” στον Παναγούλη μέσω facebook πως ”ευτελίζει τη Βουλή”.Γιακουμάτος:”Το αίμα φέρνει αίμα”Δείτε Video

Ο σκοτωμός για τον Παναγούλη και το χέρι του Παπαδημούλη

“Βουλή: Τα ρολόγια πολυτελείας, τα λιντσαρίσματα, τα κασετόφωνα, ευτελίζουν. Η κοινωνία “βουλιάζει” και απαιτεί αντιπαράθεση ουσίας και λύσεων! Αδ. Γεωργιάδης, Στ.Παναγούλης, Π. Χαικάλης: Και οι 3 πολυζητημένοι για τις ομιλίες τους στη Βουλή, υπήρξαν στελέχη της ΠΟΛ.ΑΝ του Αντ.Σαμαρά”.

Με αυτή τη φράση που έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, o Δημήτρης Παπαδημούλης, αδειάζει το συνάδελφό του Στάθη Παναγούλη ο οποίος χθες στη Βουλή, κατα τη διάρκεια στη συζήτησης για τον προϋπολογισμό είπε “Να παρακαλάτε εσείς που υπογράψατε τα μνημόνια να περάσετε από ειδικά δικαστήρια παρά να βρείτε το τέλος του πρέσβη του ΗΠΑ στη Λιβύη” ο όποίος εκτελέστηκε. Ο ίδιος επίσης δήλωσε πως αν το πολιτικό σύστημα θέλει “να βρει τα κλεμμένα τότε πρέπει να ψαχτούμε όλοι εμείς εδώ μέσα”.

Σε σημερινή του ανακοίνωση ο Στάθης Παναγούλης ξεκαθαρίζει οτι πρόκειται να προσωπικές του απόψεις και εξαπολύει επίθεση εναντίον βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που τον επέκριναν, λέγοντας πως “τον εμφύλιο πόλεμο κήρυξαν μονομερώς οι δυνάμεις του Μνημονίου, οι οποίες οδήγησαν περίπου 3.000 συνανθρώπους μας στην αυτοχειρία”

Διαβάστε την ανακοίνωση του Στάθη Παναγούλη

Επίθεση εξαπέλυσε και ο Γ.Γιακουμάτος της Ν.Δ στον Στάθη Παναγούλη:
”Άκουσα τα περί Λιβύης.Δεν θέλω να πιστεύω πως από τρελό και από μεθυσμένο λες, μαθαίνεις την αλήθεια. Κατάλαβες τι είπες; Το αίμα φέρνει αίμα. Έχεις το όνομα ενός ήρωα αδερφού και μιας ηρωικής μάνας, μη το ξεφτιλίζεις.
Δείτε το video.


Λίγο νωρίτερα, ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Κουτσούμπας σχολιάζοντας την ομιλία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Παναγούλη είπε πως αν πάθει τίποτα η οικογένειά του, θα θεωρήσει ποινικά υπεύθυνο τον ΣΥΡΙΖΑ.

Απειλές από την πρόεδρο του ΕΔΟΕΑΠ (του επικουρικού ταμείου ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των δημοσιογράφων) Ελένη Σπανοπούλου εναντίον των βουλευτών – δημοσιογράφων, κατήγγειλε, από το βήμα της Βουλής, η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή.

«Η κ. Σπανοπούλου μας απειλεί δημοσίως να μην τολμήσουμε να πατήσουμε στο Ταμείο, το οποίο έχουμε χρυσοπληρώσει τόσα χρόνια και να πάρουμε φάρμακα», ανέφερε η κ. Πιπιλή και προσέθεσε: «Ο Παναγούλης της δημοσιογραφίας, η κ. Σπανοπούλου, καταδικάζεται από μένα. Δεν φοβόμαστε κανέναν που μας απειλεί μέσα και έξω από το Κοινοβούλιο».

Στην Φ.Πιπιλή επιτέθηκε ο Ι.ΚΟΥΡΑΚΟΣ, ΑΝ.ΕΛ. (Β’ Πειραιά).Ο πρώην υπάλληλος της Βουλής δήλωσε:
”Δέχομαι όψιμη επίθεση από υβριστές.Δεν μπορεί να μου πει η κυρία που κόλλησε ένσημα ως δημοσιογράφος στη χουντική ΥΕΝΕΔ, εκεί που κρεμούσαν τα άρματα, κρεμάνε νταούλια, επί 15 χρόνια υπάλληλος ως ηλεκτρολόγος, μηχανολόγος, τα στοιχεία μου στην προσωπική μου ιστοσελίδα.Οσοι με λασπολογία προσπαθούν να αποτρέψουν την δράση μου είναι γελασμένοι,δεν είμαστε όλοι ίδιοι, στο χωριό μου λένε τα καρποφόρα δέντρα πετροβολούν”.

Για να του απαντήσει η Πιπιλή μέσω Twitter:
”Κουράκο,υπάλληλε μόνιμε της βουλής,αν ο χειροκροτητής σου που εκραξες σου καταθέσει αγωγή,γνωρίζεις οτι δέν υπάρχει ασυλία?
Κουράκο,υπάλληλε της Βουλής εννοείς πως ειχε ενσημα επί ΧΟΥΝΤΑΣ ο χειροκροτών από κάτω “Ανεξάρτητος Ελληνας”Τέρενς Κουικ?

Διαβάστε επίσης : 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε