Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Έκανε τη Βουλή ξέφραγο αμπέλι ο Ηλίας Κασιδιάρης

Έκανε τη Βουλή ξέφραγο αμπέλι ο Ηλίας Κασιδιάρης

«Έγραψε» κανονικά τον εισαγγελέα των φυλακών και τον φρούραρχο της Βουλής και επέβαλλε τους δικούς του όρους για την επιστροφή του στον Κορυδαλλό. O λόγος για τον Ηλία Κασιδιάρη.

Για τον Ηλία Κασιδιάρη ο λόγος, ο οποίος σήμερα έλαβε ειδική άδεια για να προσέλθει στο Κοινοβούλιο αποκλειστικά και μόνο για την συζήτηση επί της άρσης ασυλίας του, όμως στη συνέχεια αρνήθηκε να αποχωρήσει…

Με το επιχείρημα πως το κόμμα του τον τοποθέτησε εισηγητή της Χρυσής Αυγής στη συζήτηση του νομοσχεδίου για την παιδεία, ο Ηλ. Κασιδιάρης δήλωσε πως… ήρθε για να μείνει μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία στην Ολομέλεια, δηλαδή το βράδυ.

Αγνόησε κάθε προτροπή να αποχωρήσει, ακόμη και αυτή του υποφρουράρχου που του επέδειξε το έγγραφο του εισαγγελέα, το οποίος ήταν σαφές ως προς το χρόνο που θα μπορούσε να παραμείνει στο χώρο του Κοινοβουλίου.

Και όχι μόνο αγνόησε τους πάντες, αλλά τους κατήγγειλε μάλιστα από την ολομέλεια, στο πλαίσιο της τοποθέτησης του ως… εισηγητή της Χρυσής Αυγής, μιλώντας για απαράδεκτες κινήσεις Βουλής και Δικαιοσύνης και «κατάπτυστες» εισαγγελικές αποφάσεις.

Όμως στους διαδρόμους δεν ήταν λίγοι οι βουλευτές που σχολίαζαν πως η Βουλή «επέδειξε… ανοχή» και επέτρεψε στον Ηλία Κασιδιάρη να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε