Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Εκλογές 2015 – Ψηφοδέλτια: ”Σφαγή” και ανατροπή στο ΠΑΣΟΚ με αποχώρηση του Συμεών Κεδίκογλου!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Βγήκαν τα «μαχαίρια» ανάμεσα στη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Εύβοιας και στον Συμεών Κεδίκογλου, ο οποίος ανακοίνωσε αργά το βράδυ πως δεν θα είναι τελικά υποψήφιος βουλευτής

μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε στις τοπικές οργανώσεις η επιλογή του, από τη Φώφη Γεννηματά, να τοποθετηθεί ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματος στο Νομό Εύβοιας..

Με ομόφωνη απόφαση της, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Εύβοιας είχε γνωστοποιήσει στη Χαριλάου Τρικούπη, ότι είναι άκρως αντίθετη με την υποψηφιότητα Κεδίκογλου και απείλησε μάλιστα με μαζικές παραιτήσεις μελών, στελεχών και υποψηφίων βουλευτών που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του κινήματος στο Νομό.

Μετά το σάλο που ξέσπασε, ήρθε η επίσημη ανακοίνωση του Συμεών Κεδίκογλου, ο οποίος σαφώς ενοχλημένος, ανέφερε ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές, τονίζοντας πως πίστευε ότι η υποψηφιότητα του θα σηματοδοτούσε την ανανέωση και την διεύρυνση στα ψηφοδέλτια.

Στην ανακοίνωση αναφέρει πως: ”Δεν φανταζόμουν, αφελώς ίσως, ότι αυτό θα επέφερε αντιδράσεις όχι στην μεγάλη πλειοψηφία των απλών ψηφοφόρων που χάρηκαν (και σας ευχαριστώ για τα εκατοντάδες τηλεφωνήματα και μηνύματά σας), αλλά σ’ αυτούς που φοβούνται ότι η όποια αλλαγή διαταράσσει τις ισορροπίες.

Όλους αυτούς που ενώ η ηγεσία επιθυμεί τη διεύρυνση επιμένουν σ’ ένα μικρό φοβικό κόμμα, στη λογική του μαγαζιού, του κλειστού επαγγέλματος, της επετηρίδας. Αυτούς που έθεσαν τη λογική του “ή εμείς ή αυτός”. Εγώ όμως δεν απέκλεισα κανέναν. Ήρθα για να ενώσω και όχι για να αντιπαρατεθώ με φίλους που δώσαμε κοινούς αγώνες.

Αν η επιστροφή μου στο ψηφοδέλτιο (γιατί από το χώρο δεν έφυγα ποτέ) δημιουργεί πρόβλημα στο κόμμα, εγώ δεν επιθυμώ να είμαι μέρος του προβλήματος και δεν θα είμαι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές.”

Το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Εύβοια θα ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες και θεωρείται δεδομένο ότι επικεφαλής θα είναι ο Γιάννης Μπουροδήμος.

Πηγή: eviazoom

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε