Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Εκλογές ζήτησε και πάλι ο Α. Τσίπρας

Εκλογές ζήτησε και πάλι ο Α. Τσίπρας

Η κυβέρνηση υποταγμένη στο άρμα της κυρίας Μέρκελ δεν μπορεί να διαπραγματευτεί. Μια κυβέρνηση με νωπή λαϊκή εντολή μπορεί να το κάνει, είπε ο Αλέξης Τσίπρας

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επανέφερε το αίτημα για εκλογές, χωρίς να προφέρει τη λέξη, ωστόσο διεμήνυσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη να οδηγήσει τη χώρα μακριά απ’ το σημερινό αδιέξοδο.

Ο Αλέξης Τσίπρας στις δηλώσεις του ανέφερε πως δεν μπορεί να υπάρξει λύση μέσα απ’ τη λιτότητα και επανέλαβε ότι θα ήταν καλό για τη χώρα να υπάρξει μια συμφωνία ανάλογη αυτής του Λονδίνου το 1953 που διευκόλυνε τη Γερμανία να ανακάμψει.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε την κυβέρνηση πως ουσιαστικά δεν διαπραγματεύτηκε λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο κ. Σαμαράς δεν εκμεταλλεύτηκε τη διάσταση απόψεων προς όφελος της χώρας, και αναρωτήθηκε με δεικτικό τρόπο ποιο είναι το σενάριο που υιοθετεί η κυβέρνηση απ’ όσα ακούστηκαν για τη λύση στο πρόβλημα της χώρας.

Ο Αλέξης Τσίπρας επανέλαβε πως ο κ. Σαμαράς επέλεξε να προσδεθεί στο άρμα της κ. Μέρκελ, λέγοντας πως με τον τρόπο αυτό η Ελλάδα έχασε ακόμη μια ευκαιρία, έχασε χρόνο και οι εταίροι μας κερδίζουν χρόνο να ανασυνταχθούν.

Διαβάστε επίσης:

Οι κρίσιμες εξελίξεις αναβάλουν το ταξίδι Σαμαρά στο Κατάρ – Μήνυμα προς δανειστές: Είστε ασυγχώρητοι, αναλάβετε τις ευθύνες σας

Κλώτσησαν την απόφαση για την Ελλάδα σαν… τενεκεδάκι, λίγο παρακάτω! Αδιέξοδο στο Eurogroup, νέα συνεδρίαση τη Δευτέρα

Μέρκελ:”Κοκτέϊλ λύσεων για Ελλάδα”

Πρώτο θέμα διεθνώς το ναυάγιο στο Eurogroup

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε