Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Η έξαλλη Λαγκάρντ και ο έντονος διάλογος με τον Βαρουφάκη (ΦΩΤΟ)

Η έξαλλη Λαγκάρντ και ο έντονος διάλογος με τον Βαρουφάκη (ΦΩΤΟ)

Μπήκαν… βγήκαν από το Eurogroup οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης, αλλά ακόμη και σε αυτό το μικρό διάστημα, η Κριστίν Λαγκάρντ και ο Γιάνης Βαρουφάκης πρόλαβαν να έχουν ένα έντονο τετ α τετ!

Η διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου δεν είναι στα… καλύτερά της το τελευταίο διάστημα. Κάποιοι το αποδίδουν στη φημολογούμενη θέληση των Ευρωπαίων να “πετάξουν” εκτός Ευρώπης το Ταμείο. Αλλά τόση… ξινίλα πια;

Την περασμένη Δευτέρα ύψωσε το χέρι της προς τους δημοσιογράφους σαν να τους έβαζε… πάγο. Ούτε και χθες ήταν στα καλύτερά της. Το σήκωσε ξανά το χέρι, αυτή τη φορά όταν έφευγε από το σύντομο έκτακτο Eurogroup. Τη στιγμή που έμπαινε στο αυτοκίνητο, η επικεφαλής του ΔΝΤ σήκωσε το χέρι της σαν να ήθελε να πει σε δημοσιογράφους και φωτογράφους “για δε μ’ αφήνετε ήσυχη;”.



Αλλά και πιο πριν, μέσα στην αίθουσα συνεδριάσεων, τα κέφια της δεν ήταν και στα καλύτερά τους. Ο φωτογραφικός φακός την “έπιασε” να έχει έναν έντονο διάλογο με τον Γιάνη Βαρουφάκη. Κανείς δεν ξέρει τι είπαν οι δυο τους. Εκτός κι αν έχει μαγνητογραφήσει και αυτή τη συζήτηση ο Έλληνας υπουργός… Αστειάκι.



Φωτογραφίες: Reuters, Eurokinissi, ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε