Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Εξώδικο Καρχιμάκη σε Στουρνάρα, Ρουπακιώτη και ΣΔΟΕ για την περιβόητη λίστα

Εξώδικο Καρχιμάκη σε Στουρνάρα, Ρουπακιώτη και ΣΔΟΕ για την περιβόητη λίστα

Ο κ. Καρχιμάκης με το εξώδικο ζητά τη λίστα του ΣΔΟΕ αν αυτή υπάρχει καθώς και πληροφορίες σχετικά με το ποιος και με ποια στοιχεία συνέταξε αυτή τη λίστα.

Διαβάστε το εξώδικο του Μ. Καρχιμάκη προς τον υπουργό Οικονομικών κ. Στουρνάρα, τον υπυργό Δικαιοσύνης κ ρουπακιώτη και το ΣΔΟΕ.

Είναι σαφές ότι οι αρμόδιοι ελεγκτικοί μηχανισμοί οφείλουν να ασκούν τις αρμοδιότητες τους στα πλαίσια του Συντάγματος και των Νόμων. Παράλληλα έχουν καθήκον να διαφυλάττουν τις ανθρώπινες αξίες και τα στοιχειώδη συνταγματικά δικαιώματα και ελευθερίες των πολιτών.

Η πολιτική μου διαδρομή είναι διάφανη και τούτο είναι σε όλους γνωστό στη χώρα μας.

Με έκπληξη αλλά και με αγανάκτηση πληροφορήθηκα προσφάτως από τον ημερήσιο τύπο, για την ύπαρξη «Λίστας ΣΔΟΕ» με υπό έλεγχο προσώπων, μεταξύ των οποίων φέρομαι να συγκαταλέγομαι.
Με την παρούσα ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΣ ΕΝΤΟΝΩΣ, και με την επιφύλαξη παντός εν γένει δικαιώματός μου, Σας προσκαλώ, ΑΜΕΣΑ, να μου γνωρίσετε:

α. Εάν όντως υφίσταται τέτοιο δημόσιο έγγραφο, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και το πρόσωπό μου.
β. Σε περίπτωση υπάρξεώς του να μου χορηγηθεί αυτό άμεσα.
γ. Ποίοι και πότε συνέταξαν το έγγραφο αυτό και με βάση ποια στοιχεία ή καταγγελίες.

Σε περίπτωση που δεν μου χορηγηθούν τα ανωτέρω, θα αιτηθώ την χορήγηση αυτών, δια της δικαστικής οδού. Παράλληλα θα ασκήσω τα κατά Νόμο δικαιώματά μου για την αποκατάσταση της τρωθείσας ανεπανόρθωτα τιμής και υπόληψής μου.

Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής να επιδώσει νομίμως την παρούσα σ’ αυτούς προς τους οποίους απευθύνεται, για να λάβουν αυτοί γνώση και για να επέλθουν οι νόμιμες συνέπειες“.

Υπενθυμίζεται ότιο ο κ. Καρχιμάκης μίλησε στην εκπομπή του Ν. Ευαγγελάτου ΣΚΑΙ στις 7, την Παρασκευή και ζήτησε  την παραίτηση του επικεφαλής του ΣΔΟΕ γιατί σύμφωνα με τον ίδιο “είναι ανεπίτρεπτο να σπιλώνονται άνθρωποι που έχουν δώσει μάχες για την διαφάνεια και δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να γράφει και να βγάζει στη φόρα μια λίστα χωρίς να την έχουν ελέγξει”. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πως αντιδρούν πολιτικοί από τη… λίστα των 36

Παρέμβαση εισαγγελέα για την λίστα των 36 – Πολιτικός σεισμός από την δημοσιοποίηση των ονομάτων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ 1989 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ

Αποκαλυπτική επιστολή του Ι. Λιβανού στον πρωθυπουργό – “Φωτογραφίζει” τον Μεϊμαράκη και μιλά για πιέσεις από κανάλια και ΣΥΡΙΖΑ


Διαψεύδει ο Μεϊμαράκης τα “γαλλικά” στον Παυλόπουλο – Δίνει στην δημοσιότητα όλα τα πόθεν έσχες του


Στη δημοσιότητα το Πόθεν Έσχες του Ε. Μεϊμαράκη

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε