Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Έκτακτο στα ξένα ΜΜΕ: Παραίτηση Παπανδρέου σήμερα

Μέσω έκτακτων ειδήσεων μεταφέρουν ξένα ΜΜΕ ότι σύμφωνα με πηγές από το ΠΑΣΟΚ, ο πρωθυπουργός αναμένεται να παραιτηθεί σήμερα.

Στο Skynews αναφέρεται ότι αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις για το πρόσωπο που θα αναλάβει την πρωθυοπoυργία. Την παραίτηση Παπανδρέου απαίτησε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, ως προϋπόθεση για την δημιουργία κυβέρνησης συνεργασίας, προσθέτει ο δημοσιογράφος.

Στο CNN αναφέρεται ότι ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου θα ανακοινώσει την παραίτησή του αφού αποφασίστει η σύνθεση της νέας κυβέρνησης.

H Wall Street Journal αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός μπορεί να ανακοινώσει την παραίτησή του μετά το υπουργικό της Κυριακής για να ανοίξει ο δρόμος προς κυβέρνηση συνεργασίας, σύμφωνα με κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.
“Ο Παπανδρέου θέλει να τελειώσει σήμερα το αδιέξοδο. Θα ενημερώσει το υπουργικό για τις αποφάσεις του και ίσως παραιτηθεί σήμερα” ανέφερε το στέλεχος στην WSJ.

H Ελλάδα ετοιμάζεται για την αποχώρηση Παπανδρέου αναφέρει σε άρθρο του ο Guardian, προσθέτοντας ότι νέος πρωθυπουργός πιθανόν να είναι ο Ευ. Βενιζέλος, ο οποίος έχει το ρόλο να καθησυχάζει τους ηγέτες της Ευρωζώνης για την κρίση… διάσωσης.

Διαβάστε επίσης:
Ιστορική αλλαγή στο παρά ένα της καταστροφής
Τι λένε τα ξένα ΜΜΕ για τον Σαμαρά και το..”χάος”
Τροχάδην οι ξένοι δημοσιογράφοι πίσω από τον Σαμαρά!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε