Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

E-mail της τρόικα που ζητά εξηγήσεις για τις προθέσεις Ρουπακιώτη

E-mail της τρόικα που ζητά εξηγήσεις για τις προθέσεις Ρουπακιώτη

Μετά τους κυβερνητικούς τριγμούς που εξακολουθεί να προκαλεί η στάση του υπουργού Δικαιοσύνης, κ. Ρουπακιώτη, ήρθε να προστεθεί στον κυβερνητικό πονοκέφαλο και η παρέμβαση της τρόικας.

Η τρόικα φαίνεται πως μπορεί να λείπει από την Ελλάδα αλλά παρακολουθεί με τον πλέον στενό τρόπο, όλα τα πολιτικά δρώμενα στη χώρα μας και βλέποντας τις δηλώσεις του κ. Ρουπακιώτη αποφάσισαν να παρέμβουν.

Έστειλαν λοιπόν σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, e-mail στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης με το οποίο ζητούν εξηγήσεις για τις παρεμβάσεις του κ. Ρουπακιώτη, αλλά και για τα όσα δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης ότι με τροπολογίες θα αλλάξει κάποια πράγματα που ψηφίστηκαν στο Μεσοπροθεσμο.

Ωστόσο, στις τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε ο κ. Ρουπακιώτης με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, ο πρώτος δεσμεύτηκε ότι δεν προτίθεται να φέρει αλλαγές που θα ανατρέπουν τα συμφωνηθέντα στο μνημόνιο. 

Η ΔΗΜΑΡ πάντως αν και είναι προβληματισμένη με τις νέες δηλώσεις του κ. Ρουπακιώτη ότι η τρόικα έγραψε τα όσα προβλέπονται στο Μνημόνιο, προς το παρόν φέρεται να περιβάλλει με εμπιστοσύνη τον υπουργό, και πολλά στελέχη διαμηνύουν πως απλά είναι οι προσωπικές απόψεις ενός υπουργού και από τη στιγμή που έχει υπογράψει τα μέτρα δεν τίθεται θέμα.

Από την πλευρά του, το Μαξίμου παρά το γεγονός ότι είναι φανερά ενοχλημένο με τον κ. Ρουπακιώτη προς το παρόν μέχρι να τελειώσουν οι υποθέσεις της χώρας με τους δανειστές και τη δόση, δεν προτίθεται να κάνει καμία κίνηση. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε πως ο κ. Σαμαράς δεν έχει τηλεφωνήσει στον κ. Ρουπακιώτη και όποια επικοινωνία υπάρχει είναι ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον Φώτη Κουβέλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εξαιτίας της δόσης το Μαξίμου “κρατάει” τον Ρουπακιώτη παρά το αντάρτικο – “Παγώνει” και ο ανασχηματισμός

Η ΔΗΜΑΡ στηρίζει Ρουπακιώτη: Δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσής του


Στα άκρα το τραβάει ο Ρουπακιώτης: Τα μέτρα μου επιβλήθηκαν δεν τα έγραψα εγώ! Άλλοι τα έγραψαν! Εγώ θα παραμείνω υπουργός και δεν θα τον παριστάνω

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε