Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Εμφανίστηκε τελικά στην Επιτροπή της Βουλής για την Siemens η Ουρανία Ζηγογιάννη

Κατέθεσε σήμερα ο Γιώργος Σανιδάς. Εμφανίστηκε τελικά στις 14:00 η Ουρανίας Ζηγογιάννη που την έψαχνε εδώ και βδομάδες η Επιτροπή της Βουλής.

Με την κατάθεση του πρώην Προέδρου του Αρείου Πάγου, Γιώργου Σανιδά – ο οποίος κατηγορείται από το ΠΑΣΟΚ ειδικότερα, ότι έβαλε εμπόδια στη διερεύνηση του σκανδάλου και ότι καθοδηγούσε στις έρευνες του τον ανακριτή Νίκο Ζαγοριανό- συνεχίζονται σήμερα οι εργασίες της Εξεταστικής για τη Siemens.
 
Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι παρά το γεγονός ότι έλαβε κλήση και θυροκολλήθηκε το σχετικό έγγραφο της Επιτροπής στο σπίτι της, η γραμματέας του Παντ. Καρακώστα, Ουρανία Ζηγογιάννη, «σνόμπαρε» την Εξεταστική και δεν εμφανίστηκε για να καταθέσει το πρωί όπως ήταν προγραμματισμένο.

Τελικά γύρω στις 14:00 το μεσημέρι η κ.Ζηγογιάννη εμφανίστηκε και αυτή την ώρα καταθέτει στην Επιτροπή της Βουλής.

 
Να σημειώσουμε ότι η κ. Ζηγογιάννη αναζητείται εδώ και εβδομάδες και είχε φροντίσει με κάθε τρόπο να μη γίνουν γνωστά τα στοιχεία της στην Επιτροπή.
 
Σήμερα οριστικοποιείται ο κατάλογος των πολιτικών προσώπων που θα καταθέσουν μέχρι την Τετάρτη, οπότε και ολοκληρώνει ουσιαστικά το έργο της Επιτροπής και στη συνέχεια θα ακολουθήσει το ταξίδι κλιμακίου της Εξεταστικής στο Μόναχο για να λάβει καταθέσεις από τον πρώην ισχυρό άντρα της Siemens Hellas, Μιχάλη Χριστοφοράκο, τους πρώην διαχειριστές των «μαύρων ταμείων» της μητρικής εταιρείας κ.κ. Σίκατσεκ και Κουτσενρόιτερ, όπως και από στελέχη της σημερινή διοίκησης της Γερμανικής εταιρείας.

Διαβάστε επίσης:

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε