Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ένταση στο briefing! Η ερώτηση που άναψε τα “αίματα” (VIDEO)

Φωτογραφία αρχείου: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Φωτογραφία αρχείου: ΑΠΕ - ΜΠΕ

“Ψυχραιμία” συνέστησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, όταν μια ερώτηση προκάλεσε τον… τσακωμό ανάμεσα σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια του briefing.

Τι αφορούσε η ερώτηση; Ένα είδους Grexit. Και ήταν αρκετό για να ξεκινήσουν να… τσακώνονται οι δημοσιογράφοι μεταξύ τους!

Όλα ξεκίνησαν όταν η Δήμητρα Καλλωνάκη από το πρακτορείο Ε-Ην-Ων έθεσε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο ερώτημα σχετικά με μια απόφαση στο Ρέθυμνο για πληρωμή σε όποιο (!) νόμισμα έχει η Ελλάδα!

«Έχει προκύψει ένα πολύ σοβαρό θέμα από το δημοτικό λιμενικό ταμείο Ρεθύμνου. Έχουν βγάλει μια απόφαση στις 11 Μαρτίου 2015 για να πληρώνεται και με άλλο νόμισμα. Η ερώτησή μου είναι απλή. Τι θα γίνει με τους δήμους οι οποίοι προχωρούν σε αποφάσεις και με άλλο νόμισμα ελληνικό επίσημα, και πως εσείς θα το αντιμετωπίσετε σαν κυβέρνηση από τη στιγμή που σκάβουν το λάκκο της κυβέρνησης» ήταν η ερώτηση.

Πριν προλάβει ο Γαβιρήλ Σακελλάρίδης να απαντήσει, ένα ειρωνικό σχόλιο από άλλο δημοσιογράφο, εξόργισε τη Δήμητρα Καλλωνάκη. “Μήπως είναι κάποιο νόμισμα που έχετε στην Κρήτη, ντόπιο”, ήταν το σχόλιο, το οποίο μπορεί να έκανε τον κ. Σακελλαρίδη να γελάσει αλλά εξόργισε τη δημοσιογράφο που έκανε την ερώτηση.

“Αυτό το θέμα με το νόμισμα και το αν θα φύγουμε από την Ελλάδα ή όχι να πάψει! Είναι αισχρό”, φώναξε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για να ηρεμήσει τα πνεύματα, απάντησε στην ερώτηση και συνέστησε… ψυχραιμία.

Το θέμα διέψευσε, μιλώντας στο NewsIt και ο δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργης Μαρινάκης. “Παλιά ξερά κουκιά ξαναζεσταίνετε. Αυτή ήταν μια ανοησία του Γενάρη που μπήκε από μια διοικητική υπάλληλο του Λιμενικού Ταμείου Ρεθύμνου που μπήκε για να αποσυρθεί. Ούτε πολιτικό θέμα υπάρχει, ούτε τίποτα. Δεν το κουβεντιάζω το θέμα. Είναι ανύπαρκτο και γελοίο”, είπε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε