Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Έντονη δυσφορία Βαρβιτσιώτη κατά Μιχελάκη για την απογραφή

Ο κ. Βαρβιτσιώτης δήλωσε πως μία τέτοια ενέργεια θα είχε τη συγκατάθεση του πρωθυπουργού και φυσικά βρισκόταν στο προεκλογικό πρόγραμμα του κόμματος.

Την έντονη δυσφορία του για όσα συμβαίνουν στη ΝΔ με αφορμή και την αποδοκιμασία της απογραφής στην οικονομία από τον εκπρόσωπο του κόμματος Γιάννη Μιχελάκη, εξέφρασε ο πρώην υπουργός και ιστορικό στέλεχος του κόμματος Γιάννης Βαρβιτσιώτης.

“Όλα αυτά μου προκαλούν μου προκαλούν οργή και θλίψη”, είπε ο κ. Βαρβιτσιώτης, μιλώντας στο ραδιοσταθμό Real Fm. “Διότι όλη αυτή η επίθεση στην οποία έχουν στοιχηθεί διάφοροι νεοπαγείς Ηρακλειδείς ενός νέου πνεύματος που προσπαθεί να επικρατήσει στο κόμμα είναι τουλάχιστον ανόητοι.

Διότι δεν επικρίνουν ότι η κυβέρνηση της ΝΔ παρέλαβε μια κακή κατάσταση επικρίνουν ότι την απεκάλυψε. Και να πω και κάτι άλλο; Εάν δεν την απεκάλυπτε, τότε θα κατηγορείτο για κουκούλωμα. Ακόμα μου προκαλεί σκέψη πως ο κ. Μιχελάκης , ο οποίος είναι ένας έμπειρος και καλός δημοσιογράφος και τον οποίο εκτιμώ υπέπεσε σε ένα ολίσθημα, στο ολίσθημα ότι δεν φταίει ο Πρωθυπουργός ο Καραμανλής αλλά φταίει μόνο ο υπουργός του ο Αλογοσκούφης”.

Και ο πρώην υπουργός συμπλήρωσε: “Γιατί είναι ολίσθημα; Πρώτον, διότι ένα τέτοιο γεγονός δεν θα ελαμβάνετο ποτέ από μόνο τον υπουργό, θα είχε την συμπόρευση και τη συγκατάθεση οπωσδήποτε του πρωθυπουργού, εκτός εάν ο πρωθυπουργός ήταν αδιάφορος, πράγμα το οποίο δεν συνέβαινε. Και δεύτερον, είχε εγκριθεί από τον πρωθυπουργό a priori. Ήταν στο προεκλογικό πρόγραμμα της ΝΔ”.

“Οι νεαροί αυτοί που εμφανίζονται τώρα δεν έχουν διαβάσει το πρόγραμμα ΝΔ ή ακόμα χειρότερο το δεύτερο που θα πω ενώ το γνώριζαν, ήθελαν να ξεγελάσουν το λαό μη εφαρμόζοντας το πρόγραμμα μετά τις εκλογές”, συμπλήρωσε. Διευκρίνισε ότι δεν γνωρίζει αν υπάρχει ή όχι δόλος και τόνισε πως σημασία έχει το “Ζάππειο 2” και η παρουσίαση της επικαιροποιημένης πρότασης του κόμματος.

“Δεν ξέρω αν υπάρχει δόλος ή δεν υπάρχει δόλος, υπάρχει άκρατη ανοησία διότι ζουν όλοι αυτοί στο δικό τους κόσμο. Ο μέσος Έλληνας πολίτης τώρα δεν ενδιαφέρεται για την απογραφή του 2004, ενδιαφέρεται να δει αν υπάρχει κάποια ελπίδα στο μέλλον, αν το “Ζάππειο 2″ θα δώσει κάποια ελπίδα, αν είναι βιώσιμο, αν είναι εφικτό αυτό ενδιαφέρεται να μάθει. Δεν ξέρω τι πονηρό έχουν στο μυαλό τους, οι νεοπαγείς Ηρακλειδείς, πάντως κακό κάνουν στο κόμμα”, κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Μιχελάκης: «Η κυβέρνηση είναι σκορποχώρι»

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε