Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Έντονο παρασκήνιο μεταξύ Σαμαρά και οδηγών ταξί

Στέλεχος της ΝΔ, πάντως, που είναι γνώστης των όσων διημείφθησαν, εκτιμούσε ότι το θέμα δεν θα λάβει διαστάσεις, αφήνοντας να εννοηθεί ότι γίνονται προσπάθειες καταλαγής στο παρασκήνιο.

Εσωκομματικές συζητήσεις προκάλεσε στις τάξεις των στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης η χθεσινή αποστροφή του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά ότι “είναι αντίθετος με όσους νοιάζονται μόνο να διατηρήσουν τα προνόμιά τους, με όσους απειλούν να κατεβάσουν τους διακόπτες, με όσους θεωρούν δικαίωμά τους να παραλύουν την οικονομική ζωή της πόλης με καθημερινές πορείες”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη διαμαρτυρία του εξέφρασε ο πρόεδρος των ιδιοκτητών ταξί Θύμιος Λυμπερόπουλος, ο οποίος είναι αναπληρωτής τομεάρχης Μεταφορών, μιλώντας σήμερα στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ, μιλώντας με στελέχη του κόμματος. Καθώς ο κλάδος των ταξί είναι σε κινητοποιήσεις ο κ. Λυμπερόπουλος ζητά τη στήριξη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Από τη ΝΔ δεν επιβεβαιώνεται επισήμως ότι ετέθη από τον κ. Λυμπερόπουλο ζήτημα που να σχετίζεται με τις αναφορές του κ. Σαμαρά. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του συνδικάτου των αυτοκινητιστών ταξί απέφυγε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις πληροφορίες ότι έθεσε θέμα παραίτησής του από τα όργανα του κόμματος και είπε σε δημοσιογράφους ότι ενδεχομένως να κάνει δήλωση αύριο για το θέμα.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε