Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Επεσε και ο Καραμανλής από το ποδήλατο!

Γιατί δεν χειροκροτάει ο Πρόεδρος; ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Φορώντας ένα νάρθηκα στο αριστερό του χέρι ο Κώστας Καραμανλής εμφανίστηκε στη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου την περασμένη Κυριακή. ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Αυτό φυσικά έκανε τους πάντες να αναρωτηθούν τί έπαθε ο “Πρόεδρος”.

Η απάντηση ήταν απλή: ‘Επεσε από το ποδήλατο και έπαθε κάταγμα στο αριστερό του χέρι!

‘Οπως διηγήθηκε στους παρισταμένους, ήταν Σάββατο μεσημέρι και ο πρώην Πρωθυπουργός πήρε το ποδήλατό του για για να κάνει μια μεγάλη βόλτα στη Ραφήνα.

Επιστρέφοντας, είδε έναν πεζό να προπορεύεται και να περπατά αμέριμνος. Ο πεζός δεν κατάλαβε οτι πίσω του ερχόταν ένα ποδήλατο, στο οποίο μάλιστα αναβάτης ήταν ο πρώην πρωθυπουργός.

Ο πεζός, ξαφνιάστηκε, και την τελευταία στιγμή αποφάσισε να αλλάξει κατεύθυνση και να κατέβει από το πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα τελικά να πέσει πάνω στον κ. Καραμανλή ο οποίος με την σειρά του έχασε την ισορροπία του και έπεσε μέσα στη μέση του δρόμου με φρικτούς πόνους στο αριστερό του χέρι.

Εμφανης ο νάρθηκας στο χέρι του πρώην πρωθυπουργού ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Γενικά πάντως μπορεί να πει κανείς οτι παρότι λάτρης των σπορ ο πρώην πρωθυπουργός έχει κακό προηγούμενο….

Ποιός ξεχνάει όταν στις 11/03/1998 στην προπόνηση στο γήπεδο της Λεωφόρου με την ομάδα των βουλευτών ο κ. Καραμανλής προσπαθώντας να δείξει τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, είχε πάθει ρήξη χιαστών;

Ας θυμηθούμε κι εκείνες τις στιγμές:

Ολα ξεκίνησαν με χαμόγελα και ποδοσφαιρική δεινότητα...ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Και κατέληξαν κάπως έτσι....ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Πριν από περίπου δύο χρόνια ατύχημα με το ποδήλατο είχε και ο Γιώργος Παπανδρέου όμως εκείνος είχε κάταγμα στον όγδοο θωρακικό σπόνδυλο, στο ύψος της πλάτης, και κάταγμα μέσης φάλαγγας στον παράμεσο δάκτυλο του δεξιού του χεριού.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε