Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Επέστρεψαν άλλοι 3 βουλευτές στη Νέα Δημοκρατία

Επέστρεψαν άλλοι 3 βουλευτές στη Νέα Δημοκρατία

Παραμένουν ωστόσο ακόμα κι άλλοι βουλευτές που ακόμα το τοπίο για αυτούς δεν έχει ξεκαθαριστεί.

Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, οι βουλευτές κύριοι Κωνσταντίνος Παπασιώζος, του νομού Άρτας, Γιώργος Καρασμάνης, του νομού Πέλλας και Γιώργος Βαγιωνάς, του νομού Χαλκιδικής, εντάσσονται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κόμματος, μετά από σχετικές επιστολές που απέστειλαν στον Πρόεδρο του Κόμματος.
Eίχε προηγηθεί η απόφαση για επιστροφή του βουλευτή του νομού Δράμας Μαργαρίτη Τζίμα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, μετά από επιστολή του κ. Τζίμα με την οποία δηλώνει παρών στην πανστρατιά που κήρυξε ο πρόεδρος της ΝΔ. Ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πιστεύω πως μία ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ θα οδηγήσει τον τόπο σε μία πορεία προόδου και ευημερίας των συμπατριωτών μας. Σας έλαχε να είσαστε ο πρωθυπουργός που σε λίγες εβδομάδες θα πάρει στα χέρια του τις τύχες των Ελλήνων.

Ήδη, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ επέστρεψαν οι βουλευτές Μ. Κεφαλογιάννης (Ηρακλείου), Θ. Λεονταρίδης (Σερρών), Αν. Καρυπίδης (Σερρών), Αλ. Δερμετζόπουλος (Έβρου) και Ζ. Τζηκαλάγιας (Καστοριάς).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επιστρέφει ο Μ. Τζίμας στη Ν.Δ. – Ερώτημα τί θα γίνει με τους υπόλοιπους

Ποιοί επιστρέφουν στη ΝΔ – Έστειλαν επιστολή μετάνοιας

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε