Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Επιμένει ο Γ. Καρατζαφέρης να πάρουν οι πολίτες τα όπλα στα χέρια

Υποστήριξε ότι η λαθρομετανάστευση στη χώρα μας φτάνει το 20%, κάτι που, όπως είπε, δεν συμβαίνει σε καμιά άλλη χώρα, και στην Ευρώπη, σύμφωνα με τον ίδιο, έχουν 2,5% μέσο όρο επίπεδα λαθρομετανάστευσης.

Την άποψή του υπέρ της χρήσης όπλου από τους πολίτες στην περίπτωση που δεχθούν επίθεση από κακοποιούς στο σπίτι τους, επανέλαβε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος υποστήριξε ότι η Ελλάδα «είναι ξέφραγο αμπέλι» για τους παράνομους μετανάστες.

«Δεν θεωρώ σωστή την άποψη να κυκλοφορούν όλοι με ένα όπλο και να σκοτώνουν στον Άγιο Παντελεήμονα και δεν πρέπει να γίνει αυτό, αλλά από το να με σκοτώνει ο άλλος, νομίζω ότι η άμυνα είναι ιερό πράγμα. Να καταλάβουν ότι εδώ δεν είναι παράδεισος της παρανομίας. Και ο κόσμος στον Άγιο Παντελεήμονα σκέφτεται να βγει έξω από το σπίτι του, να πάει τρία τετράγωνα παρακάτω» είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό “Μέγκα”.

Εξέφρασε την ικανοποίησή του γιατί, όπως είπε, τις προτάσεις του για τα στρατόπεδα ως χώρους φιλοξενίας παρανόμων μεταναστών, τις υιοθέτησαν οι κ.κ. Σαμαράς και Χρυσοχοΐδης, και τόνισε ότι «ο νομοταγής πολίτης, δικαιούται να οπλοφορεί, αν το θέλει, και η Πολιτεία θα επιλέξει που θα τα δώσει». Πρότεινε επίσης να δοθούν άδειες από την Πολιτεία και να χρηματοδοτηθεί η αγορά όπλου «από τη στιγμή που η ίδια η Πολιτεία δεν μπορεί να εξασφαλίσει την ασφάλεια της οικογένειας μου».

Ζήτησε μετ’ επιτάσεως αλλαγή του σχετικού νομικού πλαισίου, λέγοντας ότι ο νόμος τώρα λέει πως δεν μπορείς να αμυνθείς αν μέσα στο σπίτι σου μπουν ληστές.

«Αν σκοτώσεις κάποιον απ΄ αυτούς θα θεωρηθεί δολοφονία. Ζητάω να μπορώ να αμυνθώ, όπως γίνεται και στις άλλες χώρες. Όταν κάποιος μπαίνει στο σπίτι σου, να μπορείς να αμυνθείς με κάθε πρόσφορο μέσο».

«Δεν υπάρχει χώρα που να έχει διπλάσια εγκληματικότητα σε σχέση με πέρυσι. Και στον Κορυδαλλό που έχει “πλημμυρίσει”, το 70% των κρατουμένων είναι λαθρομετανάστες. Πρέπει να σώσουμε την ελληνική οικογένεια» είπε ο κ. Καρατζαφέρης.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε