Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Επίσημη πρώτη του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ

Επίσημη πρώτη του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ

«Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αντιμετωπίζει τη χώρα ως εταιρεία υπό εκκαθάριση, για να πάρουν πίσω τα λεφτά τους οι πιστωτές», παρατήρησε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, συμπληρώνοντας πως «ούτε η οικονομία ούτε η κοινωνία αντέχει νέα μέτρα».

«Ο λαός δεν είναι υπάλληλος της εταιρείας αυτής», τόνισε ο κ. Μιχελάκης και συνέχισε: «Υπάρχουν ευπαθείς, ευαίσθητες ομάδες που δεν αντέχουν». Υποστήριξε ακόμα πως «η όποια παράταση της αποπληρωμής του χρέους θα πρέπει να γίνει κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις, όπως είναι η μείωση του επιτοκίου, η λήψη συγκεκριμένων μέτρων που να οδηγούν στην ανάπτυξη και η θέσπιση του ευρωομολόγου».

Επιπλέον, ο εκπρόσωπος έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι το «όχι στα σκληρά μέτρα», δεν είναι «για να χαιδέψουμε τα αυτιά του κοσμάκη». «Για να βγεις από το φαύλο κύκλο δεν μπορείς παρά να αυξήσεις το εισόδημα του πολίτη», δήλωσε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας πως η ΝΔ δικαιώνεται για το «όχι» της στο μνημόνιο.

Παράλληλα, κατηγόρησε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο για διγλωσσία, καθώς υποστηρίζει πως δεν θα υπάρξουν νέες επώδυνες αποφάσεις την ώρα που, όπως είπε, με απόφαση του ΕΚΟΦΙΝ η χώρα εμφανίζεται να λαμβάνει πρόσθετα μέτρα 12 δισ. ευρώ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε