Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Επίσκεψη Αντώνη Σαμαρά στην ΟΝΝΕΔ

Επίσκεψη Αντώνη Σαμαρά στην ΟΝΝΕΔ

Συγχαρητήρια του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας για τη νίκη της ΔΑΠ στις φοιτητικές εκλογές.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς επισκέφθηκε σήμερα τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ, μετά το χθεσινό θετικό αποτέλεσμα για τη ΔΑΠ – ΝΔΦΚ στις φοιτητικές εκλογές. 

“Νικάτε πολλά χρόνια. Φέτος, όμως, νικήσατε κάτω από πολύ αντίξοες και δύσκολες συνθήκες”, τόνισε στους νεολαίους της ΝΔ ο Αντώνης Σαμαράς και πρόσθεσε: 

“Έτσι δώσατε και μια απάντηση σ’ αυτούς που θέλουν την προοπτική της παράταξης να σκοτεινιάζει. Η απάντηση είναι ότι η προοπτική είστε εσείς, είναι η νεολαία. Είμαστε μαζί, είστε δίπλα μας. Και εκ μέρους όλων σας συγχαίρω. Και εκ μέρους της παράταξης σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Ήταν μια καταπληκτική επιτυχία”. 

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Α. Παπαμιμίκος τόνισε πως “ήταν μια μεγάλη νίκη, μια μεγάλη μάχη που έδωσαν οι ΔΑΠίτισσες και οι ΔΑΠίτες, που για 25η συνεχόμενη χρονιά κράτησαν ψηλά τη γαλάζια σημαία μέσα στα πανεπιστήμια και μέσα στα ΤΕΙ. Τη σημαία της ελπίδας, τη σημαία της αισιοδοξίας, τη σημαία της εμπιστοσύνης”. 

“Οι ιδέες μας, οι προτάσεις μας, για ακόμα μία φορά, κατάφεραν να βρεθούν στην πρωτοπορία και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των φοιτητών και των φοιτητριών και στα Πανεπιστήμια και στα ΤΕΙ. Αυτό που θέλουμε να σας πούμε είναι ότι θα βρισκόμαστε δίπλα σας στον αγώνα που δίνετε, ώστε η Νέα Δημοκρατία να είναι γρήγορα στην Κυβέρνηση της χώρας”, πρόσθεσε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε