Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Επίσκεψη Μακρόν: Οι γαλλίδες κλέβουν την παράσταση!

επίσκεψη Μακρόν

Η επίσκεψη Μακρόν μετατρέπεται σε… αρμένικη βίζιτα! Παράλληλα, τέσσερις Γαλλίδες τράβηξαν τα βλέμματα αλλά και τα… φλας των φωτογράφων!

Εμανουέλ Μακρόν και Μπριζίτ Τρονιέ δεν κάνουν ρούπι! Η επίσκεψη Μακρόν σημαδεύεται από… αλλεπάλληλες καθυστερήσεις, αφού το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας φαίνεται πως έχει ερωτευτεί την Ελλάδα!

Επίσκεψη Μακρόν… αρμένικη βίζιτα!

Μακρόν και Τρονιέ δεν δίστασαν να μην ακολουθήσουν το πρόγραμμα κατά γράμμα. Και η αλήθεια είναι ότι η επίσκεψη βγήκε πολλές φορές εκτός… προγράμματος.

Μάλιστα, εφότου έφυγαν από το γαλλικό ινστιτούτο, έκαναν και βόλτα στο κέντρο της Αθήνας! Ο γάλλος πρόεδρος βγήκε… τσάρκα στην Ερμού με την Μπριζίτ Τρονιέ κι επικράτησε το αδιαχώρητο! Περαστικοί τους σταματούσαν για φωτογραφίες, κάποιοι τους… σύστηναν τα παιδιά τους!

Οι δυο τους έπαιρναν στην αγκαλιά τους κάποια παιδιά και οι εικόνες ήταν πραγματικά αδιανόητες! Ειδικά αν σκεφτούμε ότι μιλάμε για πολιτικά πρόσωπα και μάλιστα τέτοιου (παγκόσμιου) βεληνεκούς!

Χαμός στο Γαλλικό Ινστιτούτο!

Νωρίτερα, πάντως, ο Γάλλος πρόεδρος είχε βρεθεί στο Γαλλικό Ινστιτούτο. Κορυφαίο στιγμιότυπο της επίσκεψής του, ήταν όταν μετά από πολλές ώρες το προεδρικό αυτοκίνητο βγήκε στις 16.00 ακριβώς. Τότε, ο Γάλλος Πρόεδρος ζήτησε να σταματήσει προκειμένου να χαιρετήσει όλους όσοι ήταν στο δρόμο!

Ο Εμανουέλ Μακρόν βγήκε από το αυτοκίνητο πέρασε απέναντι και χαιρέτισε θερμά μια κυρία η οποία κι εκείνη ήταν ενθουσιασμένη.

Στην συνέχεια χαιρέτισε και άλλους πολίτες που ήταν εκεί αλλά και έναν αστυνομικό.

Την παράσταση, όμως, έκλεψαν τέσσερις γυναίκες! Βρίσκονταν στο Γαλλικό Ινστιτούτο και σύμφωνα με πληροφορίες είναι Γαλλίδες. Φυσικά ενθουσιάστηκαν από την παρουσία του Γάλλου προέδρου, τραβούσαν συνεχώς φωτογραφίες, ενώ πόζαραν και στους φωτογράφους που βρίσκονταν στο σημείο!

Δείτε τις φωτογραφίες

επίσκεψη Μακρόν Μακρόν

Μακρόν

Ενθουσιασμένη η Μπριζίτ!

Σήμερα, η ημέρα άρχισε για τον Εμανουέλ Μακρόν στο Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος όπου συνοδευόμενος από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, συνάντησε έλληνες και γάλλους επιχειρηματίες.

Την ίδια ώρα η σύζυγός του Μπριζίτ Τρονιέ, επισκεπτόταν την αρχαία αγορά μαζί με την σύζυγο του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, Σίσσυ. Ο ενθουσιασμός της ήταν μεγάλος.

Τόσο πολύ ενθουσιασμένη ήταν που μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε ότι δεν θέλει να φύγει από την Ελλάδα. Η κα Σίσσυ Παυλοπούλου της έκανε και δώρο ένα κολιέ με χρυσά φύλλα ελιάς με την κα Τρονιέ να λέει ότι έτσι θα πάρει μαζί της την Ελλάδα στην Γαλλία.

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις