Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Επίσκεψη Μακρόν: Το πρόγραμμα της Παρασκευής – Στο “τραπέζι” η ομάδα επιχειρηματιών

Επίσκεψη Μακρόν: Το πρόγραμμα της Παρασκευής – Στο “τραπέζι” η ομάδα επιχειρηματιών

“Πλούσιο” είναι το πρόγραμμα του Εμανουέλ Μακρόν και για αύριο Παρασκευή (08.09.2017).

Στο τραπέζι τώρα πέφτει… το “ζουμί” της επίσκεψης, αφού θα υπάρξει σύσκεψη του Γάλλου προέδρου και του Έλληνα πρωθυπουργού με τους επιχειρηματίες που συνόδευσαν τον Μακρόν στην επίσκεψή του στην χώρα μας.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 10.00 το πρωί,ενώ θα συμμετέχουν και επικεφαλής Ελληνικών επιχειρήσεων.

Στις 11:45 ο Γάλλος Πρόεδρος συνοδευόμενος από την σύζυγό του, θα επισκεφθούν την Γαλλική Αρχαιολογική Σχολή (Οδός Διδότου 6), όπου θα παρακολουθήσουν παρουσίαση σε μορφή 3D των αρχαιολογικών ανασκαφών στη Δήλο.

Στις 12:00-13:15 θα δοθεί δεξίωση προς τιμήν της Γαλλικής κοινότητας από τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας και θα ακολουθήσει στις 13:30-14:45 γεύμα του Ε.Μακρόν και της συζύγου του, με Έλληνες και Γάλλους καλλιτέχνες και διανοούμενους στο Γαλλικό Ινστιτούτο.

Στις 14:45-15:15, λίγο πριν από την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στην Αθήνα, ο κ. Μακρόν θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους Ελληνικών και Γαλλικών ΜΜΕ, ενώ στις 15:15 θα αναχωρήσει μαζί με την σύζυγό του και την συνοδεύουσα αντιπροσωπεία, με αυτοκινητοπομπή, για το Διεθνές Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου στις 16.00 έχει προγραμματιστεί η αναχώρησή του από την χώρα μας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις