Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Επιστολή Ερντογάν στον πρωθυπουργό

Επιστολή Ερντογάν στον πρωθυπουργό

Επίθεση φιλίας στον έλληνα πρωθυπουργό κάνει με επιστολή του ο τούρκος…..

 ….πρωθυπουργός, Ταγίπ Ερντογάν.
“Η τουρκική κυβέρνηση διαθέτει την απαιτούμενη βούληση για ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ της Ελλάδας και της Τουρκίας σε όλους τους τομείς και είναι έτοιμη να εξετάσει όλα τα υφιστάμενα προβλήματα”, αναφέρει η επιστολή που έστειλε στις 30 Οκτωβρίου ο Ερντογάν.

Ο τούρκος πρωθυπουργός,  “διατύπωσε σειρά προτάσεων για τη δημιουργία δυνατοτήτων συνεργασίας” και υπογράμμισε ότι “η γραμμή ‘μηδενικά προβλήματα με τους γείτονες’, είναι από τις προτεραιότητες της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής”.

Εκφράζει επίσης την ελπίδα ότι με τη νέα κυβέρνηση στην Ελλάδα, μπορεί να δοθεί νέα ώθηση στη διμερή συνεργασία και το διάλογο που υπάρχει εδώ και δέκα χρόνια και δηλώνει την ικανοποίησή του για την επίσκεψη Παπανδρέου στην Τουρκία, στο πλαίσιο της συνόδου υπουργών Εξωτερικών της Διαδικασίας Συνεργασίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η κυβέρνηση “ξέχασε” να ενημερώσει για την αλληλογραφία με τον Ερντογάν σχολίασε η ΝΔ.
«Εάν όντως έτσι έχουν τα πράγματα, είναι προφανές ότι η κυβέρνηση-απασχολημένη με την επί παντός επιστητού επικοινωνιακή πολιτική της- λησμόνησε να ενημερώσει για κάτι τόσο ”δευτερεύον”, όπως η αλληλογραφία Ερντογάν – Παπανδρέου», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε